Lagmansvägen 29

Optimalt renoverad och planerad 2:A - Inglasad balkong!

Till salu Huddinge kommun

Välkommen hem till hjärtat av Huddinge!

Här bor ni i en vacker, välrenoverad och ypperligt välplanerad tvåa endast en kort promenad från Huddinge Centrum. Bostaden är genomtänkt, smakfullt renoverad och kvadratsmart med gott om förvaringsmöjligheter. Varje kvadratmeter är välutnyttjad och här har ni allt ni kan tänkas behöva. Detta är ett hem som checkar av alla boxar!

Bostadens flertalet fönsterpartier skänker fint ljus, och här kan du vara hemma i din egen oas i lugn och ro. Den välkomnande hallen erbjuder gott om förvaring i form av hatthylla och skoställ. Till vänster, i anslutning till hallen, finns det smidiga badrummet placerat. Badrummet är utrustat med spegel, kommod, WC, duschvägg och tvättmaskin för extra komfort

Välkommen hem till hjärtat av Huddinge!

Här bor ni i en vacker, välrenoverad och ypperligt välplanerad tvåa endast en kort promenad från Huddinge Centrum. Bostaden är genomtänkt, smakfullt renoverad och kvadratsmart med gott om förvaringsmöjligheter. Varje kvadratmeter är välutnyttjad och här har ni allt ni kan tänkas behöva. Detta är ett hem som checkar av alla boxar!

Bostadens flertalet fönsterpartier skänker fint ljus, och här kan du vara hemma i din egen oas i lugn och ro. Den välkomnande hallen erbjuder gott om förvaring i form av hatthylla och skoställ. Till vänster, i anslutning till hallen, finns det smidiga badrummet placerat. Badrummet är utrustat med spegel, kommod, WC, duschvägg och tvättmaskin för extra komfort. En klädkammare har praktiskt omgjorts till ett optimalt hemmakontor, svårslaget för dig som arbetar eller studerar hemifrån. Köket är smakfullt renoverat med integrerad maskinutrustning, inklusive fullstor kyl, frys, mikro, ugn och diskmaskin. Inget har lämnats åt slumpen, här finns vinkyl för extra lyx samt mycket eluttag där det behövs, gott om arbetsyta och generös förvaring i över- och underskåp. Intill fönstret finns plats för en matgrupp, och här finns också utgång till bostadens inglasade balkong. Balkongen är välskött och fungerar som ett perfekt extra rum under sommaren. Från balkongen finns också en dörr som leder smidigt in mot vardagsrummet.

Vardagsrummet är elegant renoverat i jordnära kulörer med genomtänkta och vackra detaljer, såsom en ny dörr med vackra glasdetaljer, dekorativ stuckatur och genomgående fina detaljer. Vid önskan kan man i vardagsrummet skapa ytterligare ett litet sovrum.
Bostadens sovrum är i harmoniska kulörer med inslag av mörkare toner. Det är ett sovrum där man inte kan undgå att sova gott. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt önskat möblemang. Sovrummet är utrustat med flertalet inbyggda garderober för maximal förvaring.

Som boende i Brf Hoppet 44 har ni bekväm tillgång till ett stort förråd några trappor ner i samma hus för extra förvaring. Det finns flera tvättstugor, varav en smidigt placerad i samma hus som bostaden. Utöver det har ni även, för extra bekvämlighet, en egen tvättmaskin i bostaden.
För besök av nära och kära har ni tillgång till en mysig uteplats med tillhörande trädgårdsgrill, perfekt för sommarkvällar när man vill sitta ute och grilla. Föreningen erbjuder också flera fördelar såsom tvättstugor, stort cykelrum, fin innergård med grillmöjligheter och bra sopsortering. För de som behöver parkering har föreningen möjlighet att hyra ut parkeringsplatser, både med och utan laddningsmöjligheter.
För träningsintresserade finns ett litet gym i föreningen, utrustat med allt ni behöver för ett träningspass nära hemmet. Behöver ni lokaler för studentevenemang, middagar eller kalas finns även detta tillgängligt i föreningen.11
Utanför entrén är Brf Hoppet 44 fantastiskt välskött, och det känns redan när ni kliver in genom porten att detta är en förening i framkant. Här finns breda trappor för lätthet att bära upp saker samt en hiss för den som föredrar det. Ni har en bra föreningshemsida och ett välfungerande gemensamhetsavtal. Föreningen äger marken, har god ekonomi, och därav är avgiften låg. För dig som arbetar eller studerar så här ni här gott om plats för det, ni har också kostnadsfritt bredband som ingår i avgiften genom föreningen!

I Huddinge C bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ni bor ett stenkast från det ljuvliga konditoriet Spröd och har även Huddinge C en kort promenad bort, där ni hittar alla kommunikationer som ni kan tänkas behöva.

Missa inte chansen att få bo i denna idyll med närhet till allt!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson, 0708-990156 för mer information redan idag.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 57 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 340 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration 2020, Lagmansvägen 11-23, Hörningsnäsvägen 16-18.

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här