Flogstavägen 152

Varmt välkommen till denna mycket fina topprenoverade trea i barnvänliga och lummiga Flogsta!

Kommande försäljning Flogsta Uppsala kommun

Varmt välkommen till denna mycket fina topprenoverade trea i barnvänliga och lummiga Flogsta. Här bor man med naturen som granne med bland annat Hågadalens naturreservat, samtidigt som man har närhet till all tänkbar service!

Här bor ni i den populära stadsdelen Flogsta, i ett mycket omtyckt område, med en härlig känsla och mix av yngre, äldre samt barnfamiljer. Populariteten grundar sig i närheten till stadskärnan där ni finner all tänkbar service och stort utbud av restauranger, butiker och caféer. Detta är även ett naturnära boende med både Stabbyskogen, Hågadalen samt Stadsskogen i närheten. Där finner ni fantastiska utflyktsmöjligheter, kolonilotter, elljusspår, utegym och upplysta motionsstigar som under vintertid förvandlas till skidspår. För den aktive finns Friskis & Svettis bara ett par minuter bort. Närliggande vårdcentral Ekeby hälsocenter i Ekeby bruk och där finner ni även ett apotek

Varmt välkommen till denna mycket fina topprenoverade trea i barnvänliga och lummiga Flogsta. Här bor man med naturen som granne med bland annat Hågadalens naturreservat, samtidigt som man har närhet till all tänkbar service!

Här bor ni i den populära stadsdelen Flogsta, i ett mycket omtyckt område, med en härlig känsla och mix av yngre, äldre samt barnfamiljer. Populariteten grundar sig i närheten till stadskärnan där ni finner all tänkbar service och stort utbud av restauranger, butiker och caféer. Detta är även ett naturnära boende med både Stabbyskogen, Hågadalen samt Stadsskogen i närheten. Där finner ni fantastiska utflyktsmöjligheter, kolonilotter, elljusspår, utegym och upplysta motionsstigar som under vintertid förvandlas till skidspår. För den aktive finns Friskis & Svettis bara ett par minuter bort. Närliggande vårdcentral Ekeby hälsocenter i Ekeby bruk och där finner ni även ett apotek. I närområde finns även Aros Hälsocenter och Kungsgärdets vårdcentral samt skola upp till högstadium och förskola i närheten av bostaden. I närområdet finns etablerade matbutiker bland annat ICA-Väst.

Detta är ett strålande läge även för er som pendlar, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt.

Varmt välkommen att trivas!

Annonsen kommer uppdateras löpande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 70,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 872 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här