Kapellgatan 10

Välplanerad 3:a med magnifik trädgård som tillhör bostaden! Stabil förening!

Till salu Västra Skogen Solna kommun

I ett lugnt och skönt område med mycket grönska finner ni denna trevliga, fräscha och välplanerade trea. Detta är en bostad som inte saluförs ofta och som måste ses på plats!

Det vi har i denna bostad är en ljus och en väldigt bra planerad 3:a om 79,4 kvm. Kronan på verket är den fina uteplatsen och den magnifika trädgården som tillhör bostaden. Trädgården har ett soligt läge från morgon till sen eftermiddag så här kan ni avnjuta många kvällar med grill och härligt sällskap! Lägenheten har genomgående fina ytskikt och köket är fullständigt utrustat. Två stora sovrum som är enkla att inreda och som rymmer både stor säng och förvaringsutrymme i form av extra garderober. Badrummet är rymligt och helkaklat. Här finns även tvättmaskin installerad

I ett lugnt och skönt område med mycket grönska finner ni denna trevliga, fräscha och välplanerade trea. Detta är en bostad som inte saluförs ofta och som måste ses på plats!

Det vi har i denna bostad är en ljus och en väldigt bra planerad 3:a om 79,4 kvm. Kronan på verket är den fina uteplatsen och den magnifika trädgården som tillhör bostaden. Trädgården har ett soligt läge från morgon till sen eftermiddag så här kan ni avnjuta många kvällar med grill och härligt sällskap! Lägenheten har genomgående fina ytskikt och köket är fullständigt utrustat. Två stora sovrum som är enkla att inreda och som rymmer både stor säng och förvaringsutrymme i form av extra garderober. Badrummet är rymligt och helkaklat. Här finns även tvättmaskin installerad. Vardagsrummet är öppet och socialt och härifrån tar man sig ut till den fantastiska trädgården.

Kapellgatan 10 ligger i ett perfekt lugnt läge i Solna med återvändsgator på bägge sidor av fastigheten och närhet till det mesta. I närheten finns bl.a. butiker, restauranger däribland berömda restaurang Asplund, café, matbutik (Ica Nära Armégatan och Ica vid Huvudstagatan), gym. Om ni önskar gröna promenadstråk finns Ulvsundasjön och för en längre tur går att promenera längs Pampas Marina mot Vasastan och Karlbergs slott samt Kungsholmen på 20 minuter om så önskas. Sommartid är det populärt med bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng, Huvudsta ridklubb och 4-H gården finner ni i närområdet samt flertalet grundskolor som ex. Granbacka, Tallbacka, Skytteholmsskolan samt fritids och fritidsgårdar. Solna Kulturskola med bl.a. dans och musikutbildningar ligger med några minuters promenad från bostaden. Augustendal erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn. Intill Huvudstabadet ligger även Båt caféet med egen badbrygga samt servering. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan. Cykelavstånd till Kungsholmen och Vasastan.

Solna Centrum är en modern galleria som nås inom gångavstånd. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. För den som vill ha ett större utbud av butiker finns Mall of Scandinavia med 250 butiker som är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. I gallerian finner ni även Sveriges modernaste biograf Imax. Goda kommunikationer med T-bana Västra skogen som ligger ca 7 minuter bort, med två linjer till City.

Denna lägenhet på Kapellgatan 10 är ett perfekt val för den som söker ett hem med det lilla extra, smart planering, bekvämlighet och närhet till allt som Solna har att erbjuda.
Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / jacob.habib@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 79,4 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 776 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här