Sturegatan 45

Renoverad 1,5:a belägen på centrala Sundbybergs mest eftertraktade adress! Låg avgift!

Kommande försäljning Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

Perfekt planerad 1,5 rok med sovalkov belägen på en lugn enkelriktad gata men samtidigt bor ni mitt i centrala Sundbyberg!

Detta boende är perfekt för pendlaren med T-bana, pendeltåg, restauranger och all tänkbar service några minuter bort från porten. Lägenheten är nyrenoverad med fina ytskickt, exklusivt kök och fint badrum. Vardagsrummet med fransk balkong kan inredas med soffgrupp, liten matplats och tv-hörna. Köket är nyrenoverat och ansluter till vardagsrummet vilket gör bostaden ljus men även öppen och social för att umgås med familj och vänner. Bred sovalkov ger plats för 1,80 säng. Sist men inte minst erbjuder denna 1,5 rok ett stambytt badrum med dusch samt rymlig hall med städskåp och garderober för förvaring av ytterkläder etc. I en av garderoberna finns el framdraget om man vill montera en större kyl/frys

Perfekt planerad 1,5 rok med sovalkov belägen på en lugn enkelriktad gata men samtidigt bor ni mitt i centrala Sundbyberg!

Detta boende är perfekt för pendlaren med T-bana, pendeltåg, restauranger och all tänkbar service några minuter bort från porten. Lägenheten är nyrenoverad med fina ytskickt, exklusivt kök och fint badrum. Vardagsrummet med fransk balkong kan inredas med soffgrupp, liten matplats och tv-hörna. Köket är nyrenoverat och ansluter till vardagsrummet vilket gör bostaden ljus men även öppen och social för att umgås med familj och vänner. Bred sovalkov ger plats för 1,80 säng. Sist men inte minst erbjuder denna 1,5 rok ett stambytt badrum med dusch samt rymlig hall med städskåp och garderober för förvaring av ytterkläder etc. I en av garderoberna finns el framdraget om man vill montera en större kyl/frys. Till lägenheten hör ett separat förråd.

Direkt utanför porten breder Sundbybergs shoppingstråk ut sig, det mesta nås inom ett stenkast; restauranger, caféer, flera gym, butiker, livsmedelsaffärer och utmärkta kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och T-bana som tar er in till Sthlm city på bara ca 10 minuter. Över järnvägsspåret ligger Signalfabriken. Innanför huskropparna råder en skön stämning, en kontinental puls med små specialbutiker, caféer, bagerier, restauranger och pubar. SATS- har valt att lägga sitt modernaste träningscenter just här. Andra gym i närområdet är 24-fitness, Core Sundbyberg m.fl.
I närheten ligger dessutom natursköna och prisbelönta Marabouparken som passar perfekt för en avkopplande picknick. Runt Lötsjön som möter Råstasjön erbjuds natursköna promenad- eller motionsspår och under vår och sommar kan ni stanna till för en glass eller lunch på Gröna Stugan. Behöver Ni fylla på matförrådet hemma finns matbutiker som Willys och ICA Supermarket invid Signalfabriken.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 30,5 kvm
Antal rum 1.5 rum
Avgift
1 698 kr
Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här