Mariekällgatan 32B

Stabil HSB förening med låga skulder - Balkong i soligt läge - Gavellägenhet

Till salu Södertälje Mariekäll Södertälje kommun

Välkommen till en välplanerad och renoverad gavel 2:a med balkong i soligt läge. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats samt ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i tre väderstreck. Kök som har bekvämligheter som ugn, häll, integrerad diskmaskin, inbyggt mikrovågsugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. Det finns gott om förvaring för kökstillbehör i den vita skåpinredningen samt bra arbetsytor. Köket har även plats för ett stort matbord. Rymligt sovrum med fönster mot två väderstreck, sovrummet har plats för dubbelsäng och Walk in closet. Stambytt och helkaklat badrum med härlig golvvärme, dusch, handfat med kommod, wc, spegelskåp och tvättmaskin

Välkommen till en välplanerad och renoverad gavel 2:a med balkong i soligt läge. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats samt ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i tre väderstreck. Kök som har bekvämligheter som ugn, häll, integrerad diskmaskin, inbyggt mikrovågsugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. Det finns gott om förvaring för kökstillbehör i den vita skåpinredningen samt bra arbetsytor. Köket har även plats för ett stort matbord. Rymligt sovrum med fönster mot två väderstreck, sovrummet har plats för dubbelsäng och Walk in closet. Stambytt och helkaklat badrum med härlig golvvärme, dusch, handfat med kommod, wc, spegelskåp och tvättmaskin. Massor med förvaring i klädkammare och hatthylla i hallen.

HSB brf Solrosen är en bra och stabil förening som har en låg skuldsättning endast 3495kr/kvm. Föreningen äger marken (fastigheten) Solrosen 3 och Solrosen 4, (dvs. ej tomträtt). Föreningen består av 104 lägenheter och 7 lokaler. Här får du ett behagligt boende med lägenhetsförråd och matkällarförråd, tre tvättstugor, samlingslokal och bastu. Lekplats för barnen. 103st parkeringsplatser, med möjlighet för laddning av elbil. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel tv samt internet 100/100mb. Föreningens bostadshus har genomgått många stora och kostsamma renoveringar så som stambyte, fasad, balkong och fönsterrenovering m.m.

Här bor du med närhet till Stockholm - bara 45 minuter med Pendeltåget som du når inom några minuters promenad. Med bil är det cirka 25 minuter. För dig som åker bil så är E4/E20 några minuter bort. I Södertälje centrum finns även ett stort utbud av shopping i form av butiker, restauranger samt caféer på gågatan samt i gallerior. Nära till badhuset Sydpoolen samt Actic gym. Här har du närhet till Tom tits experiment och Torekällberget. Här finns även stora företag som Scania och Astra Zeneca som man når med promenadavstånd. Med en kort cykeltur så når man havsbadstranden ”Beach Are” samt Glashyttans värdshus.

Välkommen till ditt nya hem!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 595 000 kr 27 265 kr/kvm
Boarea 58,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 076 kr
Visningar

onsdag 13 december kl.

Visning - RING FÖR ATT BOKA TID! 0708994561

Mäklare Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

onsdag 13 december kl.

Visning - RING FÖR ATT BOKA TID! 0708994561

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2022
Stadgar
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här