Sundbybergs Torg 1B, vån 8

Kommande bostad

Kommande försäljning Centrala Sundbyberg/Signalfabriken Sundbyberg kommun

- Högt läge med fri sikt
- 2 st balkonger, en med förmiddagssol och en med eftermiddag-kvällssol
- Ett stort badrum med tvättmaskin, torktumlare från Husqvarna , golvvärme och plats för handdukstork
- En gäst WC
- Hiss finns
- Garagemöjligheter
- Mycket centralt läge
- Närhet till kommunikationer och service
- Gemensam takterrass
- Attraktiv förening

Nu är äntligen en stor fyra med högt och fritt läge på marknaden, på bästa adress i Sundbyberg. Här kommer du över takåsarna och har en panoramautsikt över stadskärnan och milsvid utblick. Det här är ett perfekt hem för dig som ställer höga krav på ett lugnt och tyst boende och samtidigt vill ha direkt närhet till fart och fläkt, service och kommunikationer. Här bor du endast 10 minuter från Stockholm city med T-bana , tvärbana eller pendeltåg som ligger bara några 100 meter från porten! Planlösningen är mycket trevlig med stort vardagsrum som leder in till köket med gott om plats för större matbord för större sällskap. Tre sovrum där säljaren valt att göra om två genom att öppna upp till ett stort master bedroom (går att återställa) med utgång till ena balkongen med soligt sydvästläge. Från vardagsrummet nås den andra, mysiga, balkongen, båda med möjlighet till inglasning, som kan användas året om. Som medlem har man även tillgång till en mycket stor gemensam takterrass i B porten! Här kan njutas av panoramautsikt över Sundbyberg samt sol hela dagen

- Högt läge med fri sikt
- 2 st balkonger, en med förmiddagssol och en med eftermiddag-kvällssol
- Ett stort badrum med tvättmaskin, torktumlare från Husqvarna , golvvärme och plats för handdukstork
- En gäst WC
- Hiss finns
- Garagemöjligheter
- Mycket centralt läge
- Närhet till kommunikationer och service
- Gemensam takterrass
- Attraktiv förening

Nu är äntligen en stor fyra med högt och fritt läge på marknaden, på bästa adress i Sundbyberg. Här kommer du över takåsarna och har en panoramautsikt över stadskärnan och milsvid utblick. Det här är ett perfekt hem för dig som ställer höga krav på ett lugnt och tyst boende och samtidigt vill ha direkt närhet till fart och fläkt, service och kommunikationer. Här bor du endast 10 minuter från Stockholm city med T-bana , tvärbana eller pendeltåg som ligger bara några 100 meter från porten! Planlösningen är mycket trevlig med stort vardagsrum som leder in till köket med gott om plats för större matbord för större sällskap. Tre sovrum där säljaren valt att göra om två genom att öppna upp till ett stort master bedroom (går att återställa) med utgång till ena balkongen med soligt sydvästläge. Från vardagsrummet nås den andra, mysiga, balkongen, båda med möjlighet till inglasning, som kan användas året om. Som medlem har man även tillgång till en mycket stor gemensam takterrass i B porten! Här kan njutas av panoramautsikt över Sundbyberg samt sol hela dagen.

Här bor du i ett modernt boende med alla bekvämligheter man ska begära av sin bostad med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och bra förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och en stor klädkammare. Ett genomtänkt boende där inget saknas.

Signalfabriken är som en egen liten stad i Sundbyberg. Innanför huskropparna på Signalfabriken råder en härlig stämning med gott om små specialbutiker, caféer, bagerier, restauranger och människor. SATS-träningscenter, , bibliotek, Pinchos, Sushi, Phils Burger och the Public är bland annat det som erbjuds.

Sundbyberg har flera gröna oaser att erbjuda. Tornparken med dess ogenerade läge med restaurang i Vattentornet, Marabouparken med ett trädgårdscafé på sommaren och upprustade Tuvanparken. Fin promenad och joggingstråk finns runt de populära sjöarna Lötsjön och Råstasjön med grönskande omgivning.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 110 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 986 kr
Mäklare Vasastan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022/2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här