Blomsterkungsvägen 406

Fantastiskt läge, påkostat och smakfullt renoverat som bör upplevas!

Till salu Hässelby - Norra Villastad Stockholm kommun

Med ett fantastiskt läge, påkostat och smakfullt renoverat finner vi denna rymliga villa. Tilltalande planlösning med härliga ytor för socialt umgänge för nära och kära. Rymligt och läckert renoverat kök. Köket erbjuder en härlig köksö med bra förvaring i skåp och lådor. Stort och trevligt vardagsrum med utgång till mysig trädgård. Möjlighet till fyra sovrum. Två badrum samt separat tvättstuga

Med ett fantastiskt läge, påkostat och smakfullt renoverat finner vi denna rymliga villa. Tilltalande planlösning med härliga ytor för socialt umgänge för nära och kära. Rymligt och läckert renoverat kök. Köket erbjuder en härlig köksö med bra förvaring i skåp och lådor. Stort och trevligt vardagsrum med utgång till mysig trädgård. Möjlighet till fyra sovrum. Två badrum samt separat tvättstuga. Ett hus att bara flytta in i som dessutom präglas av ljus, rymd och harmoni.

Fastigheten är belägen i Hässelby Norra Villastad och i närhet till både Åkermyntan C, Barkarby Handelsplats och Vällingby C. I området finns ett flertal mataffärer, caféer, restauranger, apoteket och vårdcentralen. Närhet till flera fina bad bland annat Mälaren, vackra omgivningar och fina promenadstråk. Mycket barnvänligt område med gångavstånd till flertal förskolor och skolor. Bra kommunikationer med bl.a. buss och tunnelbana.

Välkommen till ditt drömhus!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Budgivning pågår
Pris 4 000 000 kr 28 986 kr/kvm
Boarea 138 kvm
Antal rum 5 rum
Tomt 338 kvm
Mäklare Vällingby

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning samfällighet
Besiktningsprotokoll
Energideklaration
Informationsbrev Brudbrödets samfällighet

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här