Sjöviksvägen 140, vån 8

Exklusiv bostad - Stor balkong med utsikt mot Mälaren

Till salu Liljeholmskajen Stockholm kommun

Lägenheten bjuder på rikligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och en enorm balkong om ca 23 kvm med underbar utsikt mot Mälaren, Södermalm/Hornstull och mycket mer. Samtliga rum har utsikt över Årstavikens vatten. Disponeringen av bostaden är mycket effektiv och erbjuder en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sociala sällskapsytor, mycket goda förvaringsmöjligheter, två helkaklade badrum varav det ena med tvättdel som rymmer både tvättmaskin och torktumlare. Den inglasade balkongen i väst är som ett extrarum stora delar av året med några timmars kvällssol att njuta av tillsammans med utsikten. Interiören utgörs av smakfulla materialval som genomgående ekparkettgolv, dova moderna färger, fönsterbrädor av natursten, kaklat badrum och stilfullt kök med full maskinpark från Siemens. Högst upp i huset ligger den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över Stockholm. Lediga garageplatser finns att hyra i Bergrumsgaraget

Lägenheten bjuder på rikligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och en enorm balkong om ca 23 kvm med underbar utsikt mot Mälaren, Södermalm/Hornstull och mycket mer. Samtliga rum har utsikt över Årstavikens vatten. Disponeringen av bostaden är mycket effektiv och erbjuder en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sociala sällskapsytor, mycket goda förvaringsmöjligheter, två helkaklade badrum varav det ena med tvättdel som rymmer både tvättmaskin och torktumlare. Den inglasade balkongen i väst är som ett extrarum stora delar av året med några timmars kvällssol att njuta av tillsammans med utsikten. Interiören utgörs av smakfulla materialval som genomgående ekparkettgolv, dova moderna färger, fönsterbrädor av natursten, kaklat badrum och stilfullt kök med full maskinpark från Siemens. Högst upp i huset ligger den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över Stockholm. Lediga garageplatser finns att hyra i Bergrumsgaraget. Lägenheten är ursprungligen 4 rok men nuvarande ägare disponerar bostaden som 3 rok.

I Liljeholmskajen bor du på absolut bästa läge med Mälaren som närmsta granne. Området började ta fart tidigt 2000-tal och växer än idag. Arkitekturen i området är hänförande och förmedlar ett futuristiskt intryck med sina raka linjer. Närheten till Södermalms puls i kombination med närheten till vattnet gör detta läge till en oslagbar kombination som har väckt stort intresse och gjort området mycket populärt. Här finns all service du kan tänkas behöva så som restauranger, butiker, gym, kemtvätt, caféer, bank, matbutik etc. Utbudet av restauranger är brett med exempelvis Indian Garden, Primo Ciao Ciao, Bankomat och Rhino - alla belägna ett stenkast från bostaden. I grannfastigheten kommer det även att öppnas en restaurang på 26e våningen, med utsikt över Stockholm.
Här finns även flertalet dagis och i området finns även Årstadalsskolan.

Sommartid kan du njuta av den extrema närheten till områdets soldäck samt badplatser längs med kajen och härifrån blicka ut över Mälaren med Liljeholmsbron samt Årstabron och Södermalms gröna oaser på andra sidan vattnet. Till Hornstull kan du ta en rask promenad och vara framme på 10-15 minuter. Liljeholmskajen som område sträcker sig till Årstaberg och här har man även goda kommunikationer med buss, tvärbana och pendeltåg. Tvärbanan passerar Liljeholmskajen med Årstadal som närmsta hållplats.

Genom att korsa Gamla Södertäljevägen eller ta tvärbanan en station når du även Liljeholmen på bara någon minut. Väl där finns det flertalet kompletterande bussar, tvärbana och även anknytning till tunnelbanans röda linje. Från och med våren 2014 har även Flygbussarna börjat gå till Arlanda. Sedan 2009 finns även Liljeholmstorgets galleria vilken erbjuder flera mataffärer och ca 90 butiker inom mode och inredning samt en mängd övrig service såsom skomakare, kemtvätt och SATS träningscenter. För mer information om tidtabeller för bussar, tvärbana samt tunnelbana, besök SL:s hemsida www.sl.se.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 8 750 000 kr 74 153 kr/kvm
Boarea 118 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
7 017 kr
Visningar

söndag 21 april kl. 12:30 - 13:15

Välkommen på visning! Anmäl er till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 22 april kl. 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Älvsjö

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 21 april kl. 12:30 - 13:15

Välkommen på visning! Anmäl er till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 22 april kl. 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här