Skulptörvägen 15, 3tr

Smart planerad etta i insynsskyddat läge med alkov, balkong och gångavstånd till Södermalm!

Till salu Gullmarsplan - Johanneshov Stockholm kommun

I höghuset på Skulptörvägen letar nu denna mycket yteffektiva etta efter ny ägare. Lägenheten är mycket väldisponerad och rymmer allt som kan tänkas behövas. Här ryms med lätthet en större soffa, matbord och säng utan att det känns trångt. Ett härligt, ljust rum med utsikt mot grönskan från stort fönsterparti i gavel. Till detta en separat köksdel med spis där ni även finner utgången till lägenhetens balkong belägen i ett lummigt läge i höjd med trädkronorna och som bjuder på både härlig utsikt och soltimmar. Förvaring finns det gott om i djup originalgarderob i anslutning till hallen och badrummet är helkaklat i ljusa toner. Utöver en mycket trivsam lägenhet bor du här i en stabil förening som äger marken med låga månadsavgifter i ett av områdets bästa lägen

I höghuset på Skulptörvägen letar nu denna mycket yteffektiva etta efter ny ägare. Lägenheten är mycket väldisponerad och rymmer allt som kan tänkas behövas. Här ryms med lätthet en större soffa, matbord och säng utan att det känns trångt. Ett härligt, ljust rum med utsikt mot grönskan från stort fönsterparti i gavel. Till detta en separat köksdel med spis där ni även finner utgången till lägenhetens balkong belägen i ett lummigt läge i höjd med trädkronorna och som bjuder på både härlig utsikt och soltimmar. Förvaring finns det gott om i djup originalgarderob i anslutning till hallen och badrummet är helkaklat i ljusa toner. Utöver en mycket trivsam lägenhet bor du här i en stabil förening som äger marken med låga månadsavgifter i ett av områdets bästa lägen.

Stadsdelen i stort präglas av närförortens lugn men har ändå en direkt närhet till Stockholms innerstad. Kommunikationsmässigt går det inte att bo så mycket bättre med tunnelbanans gröna linje samt tvärbanan (hållplats Globen eller Gullmarsplan) alldeles runt knuten. I området avgår även tät busstrafik från flertalet hållplatser. Med cykel når du Södermalm på under tio minuter! Har du bil ligger lägenheten perfekt, med Södra länken och Årstabron alldeles inpå tar man sig snabbt och smidigt vart man vill i Stockholm.

På Skulptörvägen bor ni på populär adress i ett lugnt bostadsområde med natursköna omgivningar. Området runt husen är lummigt grönt med planteringar och gräsmattor. Vid intilliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Här finns bland annat Årsta Gård - en äldre herrgård och tidigare säteri - samt Koloniområde Dianelund med säsongsöppet café, se http://www.dianelund.se. I närheten finns även Skanskvarn vars koloniförening precis fyllt 100 år. Hit går man för att koppla av i fina miljöer och för att fika i den gamla kvarnen. Från Tanto går båtar över till Årsta holmar där ni upptäcker orörd natur i urskog.
En kort promenad bort ligger mysiga Enskedeparkens bageri där du kan handla frukost, surdegsbröd, fika och njuta av den mysiga atmosfären bland de charmiga småstugehusen från 30-talet. Här ligger även Enskede ridskola och Rackethall för den idrottsintresserade.

I området erbjuds all tänkbar service som caféer, restauranger, servicebutiker och vårdcentraler. Vid Globen finns b.la Ica Supermarket och vid Gullmarsplan finns Hemköp, Systembolaget samt apotek. Det är inte heller långt till Globen shopping eller Liljeholmen med dess galleria. För den evenemangs- och idrottsintresserade ligger Avicii Arena, Hovet och nya moderna Tele 2 Arena också bara runt hörnet. Området i stort är expansivt där den nya ”Söderstaden” börjar ta form som i längden ska bli en förlängning av Södermalm. Slakthusområdet i närheten omformas och skall bli en framtida gastronomisk knutpunkt, fullt med restauranger och caféer.

Detta är en lägenhet för dig som vill bo lugnt i ett naturnära läge men inte vill kompromissa med närheten till innerstan och kommunikationer.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 295 000 kr 95 625 kr/kvm
Boarea 24 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 582 kr
Mäklare Årsta

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022 Brf Porträttmedaljongen 4, 769612-9878 -

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här