Dagsverksvägen 219

Optimalt planerad 3:a högst upp på gaveln!

Till salu Spånga - Solhem Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna rymliga trea med ett av de bästa lägena i den populära föreningen HSBs Brf Erland i Spånga. Lägenheten ligger högst upp i huset och är mycket bra planerad samt ljus. Här finns två insynsskyddade och rymliga sovrum som båda har fönster som vetter mot grönskan på gaveln av fastigheten. Lättmöblerat vardagsrum där golvet pryds av en väldigt fin originalparkett. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen. Vidare finns ett stilrent kök med vita skåpluckor och med dubbla kyl/frys. Stambytt helkaklat badrum med egen tvättmaskin och gott om förvaring i skåp

Varmt välkomna till denna rymliga trea med ett av de bästa lägena i den populära föreningen HSBs Brf Erland i Spånga. Lägenheten ligger högst upp i huset och är mycket bra planerad samt ljus. Här finns två insynsskyddade och rymliga sovrum som båda har fönster som vetter mot grönskan på gaveln av fastigheten. Lättmöblerat vardagsrum där golvet pryds av en väldigt fin originalparkett. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen. Vidare finns ett stilrent kök med vita skåpluckor och med dubbla kyl/frys. Stambytt helkaklat badrum med egen tvättmaskin och gott om förvaring i skåp. Rymlig hall samt innerhall med förvaringsmöjligheter.

Gedigen och bra HSB-förening som har fått ett ordentlig ansiktslyft senaste åren tack vare den nya balkongen från 2019 samt fasaden som putsades 2018. Även de nya 3-glasfönsterna har bidragit till bättre isolering samt lägre energiförbrukning.

Föreningen BRF Erland är en del av HSB Stockholm och har funnits sedan 1958. Man har en låg belåningsgrad och har en lång och gedigen erfarenhet av förvaltning. Förråd, tvättstuga, gästlägenhet, festlokal, pingisrum är bara några av alla fördelar med BRF Erland.

Några minuters promenad bort till det trivsamma Spånga Torg med gott om trevliga småbutiker, som Dennis kött och Spånga Konditori av och med årets bagare 2015 Gabriel Di Grado. Här finns flera trevliga restauranger, ett välsorterat Ica, Coop, frisör, bank m.m.
Det finns i närområdet flera populära grundskolor, förskolor samt ett gymnasium, simhall och den stora Spånga Idrottsplats med många fotbollsplaner, löparbanor, inomhushall, ishall och utegym. Den lilla gräsplanen Gläntan ligger inne i det vackra villaområdet i Solhem. Kommunikationerna in mot stan är mycket goda och med pendeln når ni Odenplan på 10 minuter och Centralen på 13 minuter. Det finns dessutom ett stort utbud av busslinjer mot Brommaplan, det stora Vällingby centrum, Kista m.m.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 090 000 kr
30 072 kr/kvm
Pris 2 195 000 kr 31 583 kr/kvm
Boarea 69,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 191 kr
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här