Sjöbjörnsvägen 15E

Radhuskänsla - Stor uteplats - Välplanerade ytor - Öppen planlösning!

Kommande försäljning Gröndal Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna trevliga trerummare i idylliska Gröndal. Här finner ni en välplanerad lägenhet med öppen modern planlösning, egen ingång och stor uteplats med Mälarglimt!

Lägenheten bjuder på ett väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Här finns gott om lättmöblerade ytor som enkelt rymmer både soffgrupp, soffbord, tv-bänk och övrig önskad inredning. Köket är fullutrustat med mycket förvaring/arbetsyta och går i ljusa stilrena färgval. Framför köket ges plats för ett större matbord för ca 4-6 personer. Vidare finns det två rejäla sovrum med garderobsutrymme, badrum med wc och tvättdel samt separat duschrum. Lägenheten håller en hög standard med fint parkettgolv, ljusa väggar och renoverat badrum/dusch

Varmt välkomna till denna trevliga trerummare i idylliska Gröndal. Här finner ni en välplanerad lägenhet med öppen modern planlösning, egen ingång och stor uteplats med Mälarglimt!

Lägenheten bjuder på ett väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Här finns gott om lättmöblerade ytor som enkelt rymmer både soffgrupp, soffbord, tv-bänk och övrig önskad inredning. Köket är fullutrustat med mycket förvaring/arbetsyta och går i ljusa stilrena färgval. Framför köket ges plats för ett större matbord för ca 4-6 personer. Vidare finns det två rejäla sovrum med garderobsutrymme, badrum med wc och tvättdel samt separat duschrum. Lägenheten håller en hög standard med fint parkettgolv, ljusa väggar och renoverat badrum/dusch. Sist men inte minst ges även tillgång till en stor uteplats som med fördel kan möbleras med både loungegrupp och grill. Här kan du njuta av Gröndals vackra natur samtidigt som du blickar ut över Mälarens vatten och se båtar segla förbi!

Brf Galjonen är en välskött och stabil förening som återfinns på Sjöbjörnsvägen 11-13 samt 15 A-F. Husen har ritats av de berömda arkitekterna Leif Reinius och Sven Backström samt J. Albin S;son Stark med storbyggmästaren Olle Engkvist som uppförare. Föreningen äger marken och innehåller totalt 48 lägenheter. Av dessa upplåtes 3 stycken med hyresrätt vilket utgör ett dolt kapital till föreningens kassa. Föreningen erbjuder sina medlemmar parkeringsplats, tvättstuga, förråd, övernattningslägenhet samt en gemensam innergård med sittplats och grill som är perfekt för trevliga sammankomster. Här finns även pallkragar för den som vill odla.

Här bor ni i en småstad precis utanför tullarna där du hittar alla nödvändigheter samtidigt som du har extremt nära till naturen och citypulsen. I området finns det gott om mysiga promenadstråk runt bland annat Vinterviken och badmöjligheter i såväl Mälaren som sjön Trekanten, där du även kan åka skridskor på vintern. Från bostaden har du närhet till både båtklubben Ekenbergs båtsällskap och Gröndals båtklubb med mysig hamnmiljö och möjlighet till båtplats. Vill man själv ge sig ut på sjön en fin dag ligger Örnsbergs Kanotsällskap nere vid Gröndals hamn där man som medlem kan nyttja en kajak, kanot eller SUP-bräda närhelst man önskar.
Gröndals stadskärna sträcker sig längst paradgatan på Gröndalsvägen och dess vackra sekelskiftesfasader. Här finns det mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet "Lundbergs", florist, Gröndals deli och mycket mer. Kommunikationerna är goda med tvärbana samt buss nr 133, 161 och 152 med hållplats i närhet av bostaden. På endast några minuter når ni bl.a. Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, fyra mataffärer, systembolag, 90 butiker samt en mängd övrig service.

Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 69,1 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 062 kr
Mäklare Liljeholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 21/22
Årsredovisning 22/23

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här