Hagalundsgatan 36, vån 12

Här finns möjligheten att sätta sin egna prägel och skapa ett nytt drömboende!

Till salu Hagalund Solna kommun

I populär HSB förening finns denna suveräna 2:a belägen på vån 12 med insynsskyddat läge. Den inglasade balkongen är väl tilltagen med vidsträckt utsikt över grönskande omgivningar. Här finns möjligheten att sätta sin egna prägel och skapa ett nytt drömboende. Lägenheten är välplanerad med rymliga rum och gott om förvaring via flera inbyggda garderober. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna förstärker den trivsamma känslan. Köket är renoverat med mycket sociala ytor samt utrustat med kyl & frys, fläkt, diskho och ugn. Matplats för 4-6 personer

I populär HSB förening finns denna suveräna 2:a belägen på vån 12 med insynsskyddat läge. Den inglasade balkongen är väl tilltagen med vidsträckt utsikt över grönskande omgivningar. Här finns möjligheten att sätta sin egna prägel och skapa ett nytt drömboende. Lägenheten är välplanerad med rymliga rum och gott om förvaring via flera inbyggda garderober. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna förstärker den trivsamma känslan. Köket är renoverat med mycket sociala ytor samt utrustat med kyl & frys, fläkt, diskho och ugn. Matplats för 4-6 personer. Sovrummet är rymligt och med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Väldisponerat vardagsrum med plats för matplats, soffmöbler och utgång till den inglasade balkongen. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till Solna C och Mall of Scandinavia, samt med utmärkta kommunikationsmöjligheter (t-bana, buss, pendeltåg, tvärbana och E4:an). Perfekt första bostad för den som flyttar hemifrån eller för paret som letar efter något tillsammans!

HSB:s Brf Blåkulla i Solna är en välskött förening med låga avgifter där kabel- TV och bredband ingår. Den solida och populära föreningen är med sina 439 st lägenheter en av Solnas absolut största. Tvättstuga i samma fastighet med moderna tvättmaskiner. Stor innergård med fina planteringar som föreningens trädgårdsgrupp aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. På innergården finns det även två stycken grillplatser. Föreningen förfogar även över ett gym och en bastu för föreningens medlemmar. Föreningen tillhandahåller även en festlokal och gästlägenhet som kan hyras. Här finns det även tillgång till garage för 605:-/mån som nås ifrån hissen samt tvätthall med högtryckstvätt. För den händige så finns det även i garaget en mekplats för däckbyte eller enklare reparationer. Smidigare än så blir det knappast.

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gröna Linje att börja byggas med den nya tunnelbanestationen Södra Hagalund. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 590 000 kr
45 518 kr/kvm
Pris 2 395 000 kr 42 091 kr/kvm
Boarea 56,9 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 595 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration 30, 32, 34, 36
Stadgar
Årsredovisning 2021-2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här