Hamngatan 3

Modernt boende - sjöutsikt - inglasad balkong - närhet till kommunikationer!

Kommande försäljning Sundbybergs strand - Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

Nu har ni en unik chans att förvärva denna toppmoderna lägenhet på populära Hamngatan! Lägenheten är modern med öppen planlösning och ett stilfullt kök med gott om plats för familj och vänner att umgås. Här bor ni granne med Mälaren och har tillgång till vackra promenadstråk kring Bällstaån. Tvårummaren är optimalt planerad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum med garderober samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Stor inglasad balkong med gott om plats för möblering av såväl matgrupp som trivselmöblemang. Här kan solen avnjutas med vy över Bällstaåns glimmande vatten och glaset kan öppnas upp hela vägen. Garage och hiss finns i huset. Till lägenheten hör ett separat källarförråd

Nu har ni en unik chans att förvärva denna toppmoderna lägenhet på populära Hamngatan! Lägenheten är modern med öppen planlösning och ett stilfullt kök med gott om plats för familj och vänner att umgås. Här bor ni granne med Mälaren och har tillgång till vackra promenadstråk kring Bällstaån. Tvårummaren är optimalt planerad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum med garderober samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Stor inglasad balkong med gott om plats för möblering av såväl matgrupp som trivselmöblemang. Här kan solen avnjutas med vy över Bällstaåns glimmande vatten och glaset kan öppnas upp hela vägen. Garage och hiss finns i huset. Till lägenheten hör ett separat källarförråd. Kombinationen av city (med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad) och närheten till vattnet ger ett optimalt boende att trivas i.

Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar. Härifrån kan man t.o.m. gå till Bromma flygplats. För den som vill ta pendelbåten in till stan finns en hållplats vid Solna strand. Gångavstånd har man även till Bromma Blocks ett av Sveriges modernaste köpcentrum eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Bara någon minut bort har man nya Signalfabriken med butiker och restauranger. Sundbyberg är en stad i staden med allt inom räckhåll!

Varmt Välkommen på Visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 53 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 061 kr
Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här