Glindragränd 12, 3 tr

Möjlig 3:a - Högt upp - Renoverade ytskikt - Stor balkong - Garage - Goda kommunikationer

Till salu Årsta Stockholm kommun

En välplanerad 2:a (möjlig 3:a) när den är som allra bäst! Solig balkong (en av föreningens större balkonger). Fina materialval kännetecknar denna bostad etsad trestavsparkett och bredspacklade väggar i fin kulörskala. Missa inte denna, anmäl ert intresse redan idag för mer information om tilltänkt försäljningsperiod!

Hallen välkomnar med luftiga ytor, här ges möjlighet till avhängning i garderober. Vidare öppnar köket upp och erbjuder den matlagningsintresserade såväl yta att arbeta på som förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Matplatsen lämpar sig ypperligt för det större middagarna med plats för 6-8 personer. Vardagsrumsdelen erbjuder goda möbleringsmöjligheter för soffa, fåtölj och tv-möbel. Möjlighet att sätta upp vägg för att på så vis få till ett andra sovrum

En välplanerad 2:a (möjlig 3:a) när den är som allra bäst! Solig balkong (en av föreningens större balkonger). Fina materialval kännetecknar denna bostad etsad trestavsparkett och bredspacklade väggar i fin kulörskala. Missa inte denna, anmäl ert intresse redan idag för mer information om tilltänkt försäljningsperiod!

Hallen välkomnar med luftiga ytor, här ges möjlighet till avhängning i garderober. Vidare öppnar köket upp och erbjuder den matlagningsintresserade såväl yta att arbeta på som förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Matplatsen lämpar sig ypperligt för det större middagarna med plats för 6-8 personer. Vardagsrumsdelen erbjuder goda möbleringsmöjligheter för soffa, fåtölj och tv-möbel. Möjlighet att sätta upp vägg för att på så vis få till ett andra sovrum. Badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen äger marken och i avgiften inkluderas bredband, kabel-tv och telefoni. Via hissen nås lägenhetens separata förråd samt en gemensam tvättstuga. Här erbjuds ett bekvämt boende där det också går att nå garaget direkt via hissen.

Vid intilliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Här finns bland annat Årsta Gård - en äldre herrgård och tidigare säteri - samt Koloniområde Dianelund med säsongsöppet café, se www.dianelund.se. I närheten finns även Skanskvarn vars koloniförening precis fyllt 100 år, hit går man för att koppla av i fina miljöer och för att fika i den gamla kvarnen. Från Tanto går båtar över till Årsta holmar där ni upptäcker orörd natur i urskog.

Runt knuten finns flertalet restauranger och en kort promenad bort ligger Årsta Torg med flertalet restauranger med alltifrån danskt, indiskt, italienskt, grekiskt, japanskt mongoliskt till Stockholms kända Palmyra kebab. Här finner ni dessutom apotek, bibliotek, biograf, gym, konditori, nyckelmakare, mataffärer, retro-butiker, skräddare, med mera - allt detta med en pittoresk småstadskänsla!

Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplan eller Liljeholmen med dess galleria. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Linde, som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med cykel når du Södermalm på under tio minuter.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 495 000 kr 64 722 kr/kvm
Boarea 54 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 298 kr
Mäklare Årsta

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här