Klyvarvägen 4, 2tr

Totalrenoverat badrum 2022 - Balkong i söderläge - Originaldetaljer - 200m till vattnet!

Kommande försäljning Gröndal Stockholm kommun

Med otrolig närhet till grönskande omgivningar och Mälarens vatten finner ni denna ljusa och trevliga lägenhet i populära och mysiga Gröndal med kommunikationer strax utanför porten. Bostaden präglas av moderna och stilrena färgval och gott ljusinsläpp tack vare härligt, genomgående läge med fönster i två väderstreck och en stor balkong i söderläge mot trevlig innergård. Bostaden är mycket välplanerad med sina 69 kvadratmeter och perfekt för såväl ensamhushållet som för ett par eller mindre familj. Här finns bevarade 50-talsdetaljer så som garderober i original och fönsterbrädor i sten vilka ger en härlig karaktär till lägenheten i kombination med moderna ytskikt så som nyare parkettgolv. Köket med charmiga och gedigna originalstommar och luckor i vit kulör har en maskinpark bestående av spis, ugn, kombinerad kyl/frys och köksfläkt. Bostadens badrum från 2022 är helkaklat i grått och vitt och erbjuder vägghängd wc, golvvärme, handduksvärmare och dusch med vikbara glasdörrar. Här finns även spotlights i tak, spegel, handfat med kommod samt el för tvättmaskin

Med otrolig närhet till grönskande omgivningar och Mälarens vatten finner ni denna ljusa och trevliga lägenhet i populära och mysiga Gröndal med kommunikationer strax utanför porten. Bostaden präglas av moderna och stilrena färgval och gott ljusinsläpp tack vare härligt, genomgående läge med fönster i två väderstreck och en stor balkong i söderläge mot trevlig innergård. Bostaden är mycket välplanerad med sina 69 kvadratmeter och perfekt för såväl ensamhushållet som för ett par eller mindre familj. Här finns bevarade 50-talsdetaljer så som garderober i original och fönsterbrädor i sten vilka ger en härlig karaktär till lägenheten i kombination med moderna ytskikt så som nyare parkettgolv. Köket med charmiga och gedigna originalstommar och luckor i vit kulör har en maskinpark bestående av spis, ugn, kombinerad kyl/frys och köksfläkt. Bostadens badrum från 2022 är helkaklat i grått och vitt och erbjuder vägghängd wc, golvvärme, handduksvärmare och dusch med vikbara glasdörrar. Här finns även spotlights i tak, spegel, handfat med kommod samt el för tvättmaskin. De två sovrummen har god yta, stilrena kulörer och stora fönster. I sovrummet som idag används som gästrum finns klädkammare och i det större sovrummet finns flertalet garderober med överskåp i vackert original. I lägenhetens hall med säkerhetsdörr finns hatthylla och plats för skohylla om så önskas. Nuvarande innehavare disponerar två förråd varav ett matkällarförråd.

Brf Härden 115 är en stabil bostadsrättsförening som genomfört löpande underhåll på fastigheterna och som erbjuder bland annat källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd och tvättstuga med fyra stycken tvättmaskiner samt grovtvättmaskin (i samma huskropp som lägenheten). Huskropparna i vackert 50-tal är mycket trevliga och har en läcker utformning samt är belägna endast ett stenkast från vattnet. Här finns gemytlig innergård mellan fastigheterna med sittgrupper, grillmöjligheter och pergola. På innergården finns även sandlåda och utrymme för barnen att leka. Föreningen har även ett antal hyresrätter vilket kan ses som ett dolt kapital vid framtida avyttring och man har även låtit bygga om ett antal lokaler till bostadsrätter vilket ger god ekonomi till föreningen. Föreningen har nyligen utfört ett fönsterbyte i fastigheten och i september 2021 påbörjade man ett stambyte som nu är avslutat. I samband med stambytet har man även bytt radiatorer och värmeledningar i lägenheterna.

Ert nya grannskap präglas av en grönskande natur och härliga vattenmiljöer, samtidigt som all närservice finns en kort promenad bort. Det finns sköna möjligheter till svalkande dopp runt kvarteret och vid vattnet väntar badbryggor vid klipporna. Här bor man med en extrem närhet till Ekensbergs udde och Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 strax nedanför bostaden samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. I Gröndals centrum finns allt man kan tänkas behöva så som mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet Lundbergs, florist, Gröndals deli, skomakare och mycket mer. Nedanför på Gröndalsvägen finns även konditoriet Thelins. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger, Systembolaget och matbutiker. Väl där finns även ytterligare busslinjer, flygbussarna till Arlanda och tunnelbanans röda linje. Korsar man Liljeholmsbron når man Södermalms första anhalt Hornstull med en härlig puls där man hittar flertalet restauranger, caféer och trevliga Tantolunden.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 69 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 970 kr
Mäklare Liljeholmen

Ansvarig mäklare

Signe Caroline Sjövall

0708-99 79 72 signecaroline.sjovall@notar.se Läs mer om mig

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här