Nybohovsbacken 63

Totalrenoverad 2020 - Moderna ytskikt - Smart planerad - Nära kommunikationer & service!

Kommande försäljning Liljeholmen Stockholm kommun

Centralt belägen finner ni smart planerad etta i mycket gott skick - perfekt för såväl ensamhushållet som för ett par. Här erbjuds genomgående parkettgolv, moderna färgval och stilrent kök och badrum tack vare att bostaden totalrenoverades 2020. Lägenhetens disponering är mycket effektiv med social sällskapsyta och goda förvaringsmöjligheter tack vare garderober i hall och smart lösning i sovdelen. Bostadens kök är i stilrent vitt med gott om förvaring och maskinpark bestående av integrerad och kombinerad kyl/frys, varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, köksfläkt och spishäll. Här finns även ett trevligt fönster invid man med fördel kan placera matbord. Vardagsrummet har fint parkettgolv och väggar målade i en läcker, mörkblå nyans. Här finns även en smart sovdel med plats för en 120 cm säng med förvaring både över och under sovdelen

Centralt belägen finner ni smart planerad etta i mycket gott skick - perfekt för såväl ensamhushållet som för ett par. Här erbjuds genomgående parkettgolv, moderna färgval och stilrent kök och badrum tack vare att bostaden totalrenoverades 2020. Lägenhetens disponering är mycket effektiv med social sällskapsyta och goda förvaringsmöjligheter tack vare garderober i hall och smart lösning i sovdelen. Bostadens kök är i stilrent vitt med gott om förvaring och maskinpark bestående av integrerad och kombinerad kyl/frys, varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, köksfläkt och spishäll. Här finns även ett trevligt fönster invid man med fördel kan placera matbord. Vardagsrummet har fint parkettgolv och väggar målade i en läcker, mörkblå nyans. Här finns även en smart sovdel med plats för en 120 cm säng med förvaring både över och under sovdelen. Vidare finns stambytt, renoverat och helkaklat badrum i ljusa kulörer med WC, dusch med glasdörrar, handfat med kommod, golvvärme, spotlights och handduksvärmare. I hallen har man god förvaring tack vare garderob med skjutdörrar i spegelglas. På vinden disponerar nuvarande innehavare även ett förråd.

Brf Nybohovet 100 är en välskött förening och har en solid ekonomi då man fortfarande har 13 st hyresrätter kvar (ett dolt kapital då det stärker ekonomin ytterligare vid framtida avyttring av dessa). Under 2006 genomfördes stambyte i kök och bad och man bytte även elstigar i fastigheterna. Föreningen har 4 st garageplatser, 51 st parkeringsplatser och 7 st parkeringsplatser med laddstolpe. Garageplatserna kostar 900kr/månad och p-platserna kostar 400kr/månad. Gemensamma utrymmen som finns i föreningen i övrigt är tvättstuga, miljörum, förråd, lekplats och cykelförråd. I avgiften till föreningen ingår värme, vatten och bredband från Bahnhof.

Liljeholmen är ett mycket populärt område tack vare goda kommunikationer, närheten till citypulsen och med en härlig närhet till natur och vatten. Nedanför backen finner ni populära Liljeholmens galleria med stort serviceutbud så som bland annat fantastiska ICA Kvantum med stort utbud så som apotek, vårdcentral, SATS, klädbutiker, caféer och restauranger. Vid torget finns goda kommunikationsmöjligheter med röd tunnelbanelinje, tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna och flertalet kompletterande bussar. Med tunnelbana tar man sig på ca 10 min till city och med bil är man snabbt ute på E4:an. Flygbussarna åker till och från Liljeholmstorget till Arlanda flygplats. På promenadavstånd når man även innerstan och Hornstull med en härlig puls tack vare flertalet restauranger och caféer. I övrigt har man sjön Trekanten och den populära lekplatsen Fruktparken på nära avstånd. Här finner man även vackra promenadstråk där man kan bada, fiska samt åka skridskor. På andra sidan Liljeholmen finns Liljeholmskajen med ett stort utbud av restauranger, promenadstråk samt badmöjligheter. I närliggande Gröndal finns även Färgfabriken, Vinterviken med ett mysigt trädgårdscafé och vackra omgivningar invid Mälaren.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och möjlighet till visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 22 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 623 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här