Regementsgatan 56

Optimalt planerad 1:a i solid Brf med fantastisk utsikt!

Kommande försäljning Ritorp Solna kommun

- Optimalt planerad
- Nära kommunikationer
- Inglasad balkong
- Öppen planlösning
- Stabil Brf
- Stambytt badrum med tvättmaskin
- Utsikt över Solna

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade 1:a med ett stambytt badrum och renoverat kök som präglas av ett generöst ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Bostaden har optimal planlösning med möjlighet till varierat möblemang. I hallen möts ni av goda avgängnings- och förvaringsmöjligheter. Vid hallen finns ett rymligt badrum som är utrustat med WC, dusch, tvättmaskin, spegelskåp och kommod. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardag med gott om plats för matbord och övriga trivselmöbler. För den som gillar att laga mat finns här ett modernt och smakfullt kök med goda förvarings- och arbetsytor. Här kommer kocken inom dig att stormtrivas

- Optimalt planerad
- Nära kommunikationer
- Inglasad balkong
- Öppen planlösning
- Stabil Brf
- Stambytt badrum med tvättmaskin
- Utsikt över Solna

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade 1:a med ett stambytt badrum och renoverat kök som präglas av ett generöst ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Bostaden har optimal planlösning med möjlighet till varierat möblemang. I hallen möts ni av goda avgängnings- och förvaringsmöjligheter. Vid hallen finns ett rymligt badrum som är utrustat med WC, dusch, tvättmaskin, spegelskåp och kommod. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardag med gott om plats för matbord och övriga trivselmöbler. För den som gillar att laga mat finns här ett modernt och smakfullt kök med goda förvarings- och arbetsytor. Här kommer kocken inom dig att stormtrivas. Matplats för 2-4 personer. i vardagsrummet finner man också utgången till lägenhetens inglasade balkong där man gärna sitter med en kopp kaffe och njuter av varmare dagar med en fantastisk utsikt över Solna! Perfekt första bostad för den som flyttar hemifrån eller som övernattningslägenhet!

På Regementsgatan 56 bor Ni ett suveränt läge och stabil förening med bland annat bastu och relaxrum i källaren. Kommunikationsmöjligheterna är flertalet. På gångavstånd från bostaden finns Solna station som tar dig till Odenplan på ca 5 min. Från Solna Station går tvärbanan och planer finns att inom kort börja bygga ut den Gröna linjen med den nya stationen Arenastaden, som knyts samman med Gröna linjen vid Odenplan och gör kommunikationsmöjligheterna ännu bättre. Detta utgör bostaden till en suverän investeringsmöjlighet! Bussen går från Enköpingsvägen till t-banans Röda och Blåa linje, Bergshamra och Solna C, pendeltåg från Ulriksdal. För den bilburne så är läget väldigt bra där man bara på någon minut från bostaden har E4:an i både söder och norrgående riktning samt flertalet påfartsleder som tar Er in till city på ca 7 minuter. I närområdet finns allt man som boende kan efterfråga. På promenadavstånd från bostaden finns Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, restauranger och även Friends Arena. Parallellt med E4 öppnade år 2015 Winery Hotel, ett helt nytt och modernt koncept i Sverige. För den som vill ut i naturen finns fina naturområden kring bland annat Brunnsviken, Hagaparken, Löt- och Råstasjön.

Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 29,4 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 544 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här