Karlsviksgatan 7

Till salu Kungsholmen Stockholm kommun

Kontakta mäklaren för privatvisning / intresse!

Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a på en av Kungsholmens mysigaste gator! Här bor ni en vacker fastighet med pampig entré ett stenkast från Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens glittrande vatten. Ni välkomnas in i en praktisk hall, med avhängningsmöjligheter på hatthylla, som leder er vidare in i köket. Det stilrena köket erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpluckor och arbetsyta på mörk bänkskiva. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt och ugn. Här ryms även en mindre matgrupp om så önskas. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat för såväl soffgrupp som matplats för många middagsgäster. Golvet pryds av vacker och tidsenlig fiskbensparkett och ett stort fönsterparti vetter mot lugna Karlsviksgatan

Kontakta mäklaren för privatvisning / intresse!

Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a på en av Kungsholmens mysigaste gator! Här bor ni en vacker fastighet med pampig entré ett stenkast från Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens glittrande vatten. Ni välkomnas in i en praktisk hall, med avhängningsmöjligheter på hatthylla, som leder er vidare in i köket. Det stilrena köket erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpluckor och arbetsyta på mörk bänkskiva. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt och ugn. Här ryms även en mindre matgrupp om så önskas. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat för såväl soffgrupp som matplats för många middagsgäster. Golvet pryds av vacker och tidsenlig fiskbensparkett och ett stort fönsterparti vetter mot lugna Karlsviksgatan. I fil med vardagsrummet ligger sovrummet som rymmer dubbelsäng och önskat möblemang. Badrummet är fräscht och tidlöst med vitkaklade väggar och svart klinkergolv. Inrett med wc, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin, dusch med skjutdörr i glas och handdukstork. Här finns många charmiga attribut från 20-talet såsom bland annat generös takhöjd, fina trägolv, stora fönster med spröjs, speglade dörrar och snickerier i kombination med ljusa och fina ytskikt. Goda förvaringsmöjligheter i inbyggd klädkammare och stor walk-in closet samt tillhörande källarförråd.

Brf Gjuteriet 9 är en stabil och välskött förening som äger marken med adress Karlviksgatan 7. Huset uppfördes 1929 och föreningen bildades 1997, tre år innan man förvärvade marken år 2000. Föreningens medlemmar har tillgång till innergård med utemöbler och grill, tvättstuga, soprum och ett cykelförråd som smidigt nås från gatan. Föreningens ekonomi är god med en belåningsgrad om endast 4 101 kr/kvm och många av de stora renoveringarna bakom sig.

Karlsviksgatan är en lugn och enkelriktad gata med färgglada fastigheter som kombinerar charmen med direkt närhet till såväl vatten- och grönområdet invid Riddarfjärden och Rålambshovsparken som serviceutbudet omkring Fridhemsplan och Västermalmgallerian. Här finns ett stort utbud av mataffärer, apotek, systembolag, gym och shopping. Utmärkta kommunikationer finns i området i form av Fridhemsplans T-bana (grön och blå linje), flertalet bussar samt Flygbussarna som smidigt tar dig till Arlanda.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 995 000 kr 99 900 kr/kvm
Boarea 50 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 052 kr
Mäklare Kungsholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Underhållsplan
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här