Gröndalsvägen 181, 1tr

Hörnlägenhet med stor balkong i extremt stabil förening!

Kommande försäljning Gröndal Stockholm kommun

Hörntrea (möjlig 4:a) med stor balkong och nymålade ytskikt i en extremt välskött Brf med belåning på endast ca 1.114 kr/kvm!

Lägenheten bjuder på en härlig atmosfär tack vare stora fönsterpartier i hörnläge med utsikt mot den populära gården. Disponeringen är mycket genomtänkt med generösa sällskapsytor och kök med stor matplats (som kan göras om till sovrum för att istället disponera bostaden som 4a r.o.k.). Badrummet har plats för tvättmaskin och badkar. Sovrummen rymmer enkelt dubbelsäng och förvaring. Från vardagsrummet når man den stora balkongen med plats för större möblemang. Interiören utgörs av genomgående nymålade väggar och tak, nya strömbrytare och nya socklar. Golven är genomgående äldre och även kök och badrum är äldre och välbevarade med stor potential

Hörntrea (möjlig 4:a) med stor balkong och nymålade ytskikt i en extremt välskött Brf med belåning på endast ca 1.114 kr/kvm!

Lägenheten bjuder på en härlig atmosfär tack vare stora fönsterpartier i hörnläge med utsikt mot den populära gården. Disponeringen är mycket genomtänkt med generösa sällskapsytor och kök med stor matplats (som kan göras om till sovrum för att istället disponera bostaden som 4a r.o.k.). Badrummet har plats för tvättmaskin och badkar. Sovrummen rymmer enkelt dubbelsäng och förvaring. Från vardagsrummet når man den stora balkongen med plats för större möblemang. Interiören utgörs av genomgående nymålade väggar och tak, nya strömbrytare och nya socklar. Golven är genomgående äldre och även kök och badrum är äldre och välbevarade med stor potential.

Välskött och populär förening på första parkett framför Mälaren med gästlägenhet, tillgång till varmgarage samt den populära gemensamhetslokalen Varvseken! Ekonomi är extremt bra då belåningen endast ligger på ca 1.114 kr/kvm och det även finns 7 hyresrätter kvar. Föreningen har amorterat flitigt (bl.a. tack vare ombildandet av två hyresrätter förra året) de senaste åren och har nu endast 13 Mkr i lån!

Ekensberg är ett mycket lugnt och omtyckt område som samtidigt ligger nära Citys puls. Runt husknuten går pendlarbåten (SL båtlinje 89) som tar dig till city via Lilla Essingen. Bussen går dygnet runt och tar dig till Liljeholmen på ca 10 minuter där du hittar kompletterande bussar, tvärbana, t-bana och stor galleria med 4 mataffärer, ca 90 butiker och övrig service. Naturvänligare område går knappt att hitta då det finns många mysiga promenadstråk längs udden där du även kan bada på sommaren (det finns båda en brygga och klippor tvärs över parken) och åka skridskor på vintern. En kort promenad bort ligger Vinterviken med det populära café Winterviken, Vintervikens Trädgårdscafé, Padelbanor och mycket mer. Här på udden finns även en skola och förkola för barn upp till högstadiet och skolor för äldre barn finns i närområdet.

Varmt välkommen!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 81 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 201 kr
Mäklare Liljeholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här