Mickels väg 10D

Tre rum och kök med stor balkong

Kommande försäljning Tenhult Jönköping kommun

Med närhet till både centrum och grönska finner ni denna rymliga och välplanerade 3:a om 78 kvadratmeter!

Lägenheten präglas av genomgående ljusa materialval och ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt och har ett härligt ljusflöde från stort fönsterparti, här ges gott om plats både soffgrupp, mediamöbel och matsalsbord. Från detta rum nås ett större sovrum med plats för dubbelsäng, här erbjuds flertalet garderober för praktisk förvaring. Därtill finns ett uppdaterat kök med fina arbetsytor, här finns gott om skåp och lådor som ger dig utmärkta förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning finns yta med plats för matbord framför fönster som vetter mot lägenhetens balkong. Balkongen i trevligt västerläge med vy mot föreningens innergård är rymlig och ger utrymme för möblering, här kan du njuta av solen under större delen av dagen. Lägenhetens andra sovrum nås via köket och är lite mindre men erbjuder flexibel användning

Med närhet till både centrum och grönska finner ni denna rymliga och välplanerade 3:a om 78 kvadratmeter!

Lägenheten präglas av genomgående ljusa materialval och ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt och har ett härligt ljusflöde från stort fönsterparti, här ges gott om plats både soffgrupp, mediamöbel och matsalsbord. Från detta rum nås ett större sovrum med plats för dubbelsäng, här erbjuds flertalet garderober för praktisk förvaring. Därtill finns ett uppdaterat kök med fina arbetsytor, här finns gott om skåp och lådor som ger dig utmärkta förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning finns yta med plats för matbord framför fönster som vetter mot lägenhetens balkong. Balkongen i trevligt västerläge med vy mot föreningens innergård är rymlig och ger utrymme för möblering, här kan du njuta av solen under större delen av dagen. Lägenhetens andra sovrum nås via köket och är lite mindre men erbjuder flexibel användning. Här ryms säng, skrivbord och byrå beroende på behov och önskemål. Det stilrena badrummet renoverades i samband med stambyte år 2022, här återfinns vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Här finns även bekvämligheter som golvvärme, dessutom ges plats för att installera tvättmaskin om så önskas. Med lägenheten följer ett förråd, tvättstuga samt en stor innergård med plats för lek och aktiviteter.

Läget är optimalt med närhet till centrum och dess utbud och allt man behöver i sin vardag. Här bor man omringad av landsbygd men med bra kommunikationer och närhet till både Huskvarna, Jönköping och Nässjö. I Tenhult finns diverse serviceutbud, flera livsmedelsbutiker, vårdcentral, bibliotek, café, pizzeria, restauranger, blomsterhandel och omtyckt klädbutik. I Tenhult finns ett rikt föreningsliv och många aktiviteter att välja mellan, här finns även fina promenadstråk och grönområden.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 400 000 kr 17 949 kr/kvm
Boarea 78 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 111 kr
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2022
Stadgar
Energideklaration
Digital frågelista

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här