Smedsbacksgatan 11, 3tr

Fantastiskt fin hörntrea med öppen spis och solig balkong!

Till salu Gärdet - Östermalm Stockholm kommun

ACCEPTERAT PRIS 6 900 000KR!

Här bor ni helt insynsskyddat mot vacker grönska i lugna kvarter endast ett stenkast från stadens puls. Lägenheten präglas av klassiska funkisdetaljer såsom vacker fiskbensparkett, fönsterbräden av marmor, påtaglig rymd och ett fint ljusinsläpp tack vare stora fönster.

Rymlig hall med vackert marmorgolv och här finns gott om plats för ytterkläder och skor. Från hallen nås lägenhetens wc. Ljust och rymligt vardagsrum med plats för all önskvärd inredning och här finns även en öppen spis. Från vardagsrummet nås den stora och härliga balkongen i perfekt solläge med utsikt över grönska. Från vardagsrummet har man ingång till det större sovrummet med plats för dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord samt extra förvaring. Från sovrummet nås det fräscha badrummet med badkar och tvättmaskin

ACCEPTERAT PRIS 6 900 000KR!

Här bor ni helt insynsskyddat mot vacker grönska i lugna kvarter endast ett stenkast från stadens puls. Lägenheten präglas av klassiska funkisdetaljer såsom vacker fiskbensparkett, fönsterbräden av marmor, påtaglig rymd och ett fint ljusinsläpp tack vare stora fönster.

Rymlig hall med vackert marmorgolv och här finns gott om plats för ytterkläder och skor. Från hallen nås lägenhetens wc. Ljust och rymligt vardagsrum med plats för all önskvärd inredning och här finns även en öppen spis. Från vardagsrummet nås den stora och härliga balkongen i perfekt solläge med utsikt över grönska. Från vardagsrummet har man ingång till det större sovrummet med plats för dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord samt extra förvaring. Från sovrummet nås det fräscha badrummet med badkar och tvättmaskin.

Praktiskt kök med gott om förvaringsytor utrustat med gasspis (plomberad), ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl & frys. I köket ryms även ett mindre matbord invid fönstret. Intill köket ligger det mindre sovrummet med plats för säng och nattduksbord. Lägenheten har gott om förvaring i inbyggda garderober samt även en rymlig klädkammare. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

För medlemmarna finns en gemensam takterrass med grillmöjligheter. Det finns även en föreningslokal, tvättstuga och cykelförråd.

Här bor du på en lugn återvändsgata men med nära till allt. Från porten är det bara ca 1 minut till T-bana Gärdet, buss 1 och 54 ca 5 min ifrån. Några hus bort ligger populära ICA Gärdet som har öppet till 23:00, sushi, pizzeria, fik och restauranger. Det är bara en kort promenad till Gärdesängarna med perfekta motionsslingor, Kampementsbadet och småvägar ut till Djurgården. Även gångavstånd till Tessinparken med mysig uteservering sommartid och Karlaplan med köpcentrum Fältöversten. Nära till utegym, Kungliga Tennishallen, Ryttarstadion och SATS. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Accepterat pris 6 900 000 kr 92 000 kr/kvm
Boarea 75 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 903 kr
Mäklare Östermalm, Gärdet, City

Extra kontaktperson

Fanny Wallman

08-666 10 70 fanny.wallman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Frågelista Smedsbacksgatan
Prospekt
Stadgar 2015
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här