Ålstavägen 19D

Öppen planlösning med vackert lusinsläpp och insynsskyddat- närhet till service & shopping!

Till salu Barkarbystaden Järfälla kommun

Svårslagen bostad i lugnt och naturnära läge samtidigt som du är bara en kort promenad från pulsen i Barkarby handelsplats. Omringad av natur och stora gräsytor gör den sig perfekt för små spralliga ben - här finns det mycket yta att leka på!

Utrymmena är väl balanserade med en stor öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden går i vita kulörer i väggar, kakel i badrum och luckorna i köket. Det finns tre stycken sovrum i bra i storlek med två av dem som ger plats för dubbelsäng utan konstigheter. Badrummet har både en duschdel och en tvättdel och hallen är rymlig samtidigt som man inte har onödiga kvadratmeter. Här finns plats för sluten som öppen förvaring och önskar du mer har du en gedigen klädkammare att använda. För mer otympliga saker är det externa förrådet alldeles utanför perfekt

Svårslagen bostad i lugnt och naturnära läge samtidigt som du är bara en kort promenad från pulsen i Barkarby handelsplats. Omringad av natur och stora gräsytor gör den sig perfekt för små spralliga ben - här finns det mycket yta att leka på!

Utrymmena är väl balanserade med en stor öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden går i vita kulörer i väggar, kakel i badrum och luckorna i köket. Det finns tre stycken sovrum i bra i storlek med två av dem som ger plats för dubbelsäng utan konstigheter. Badrummet har både en duschdel och en tvättdel och hallen är rymlig samtidigt som man inte har onödiga kvadratmeter. Här finns plats för sluten som öppen förvaring och önskar du mer har du en gedigen klädkammare att använda. För mer otympliga saker är det externa förrådet alldeles utanför perfekt. Det är drygt 5 kvm med högt i tak för att kunna maximera dina förvaringsmöjligheter.

Det här är en bostad som bör upplevas! Få friheten du upplever i ett hus med tryggheten i att bo i en stabil bostadsrättsförening med goda tillgångar.

OMRÅDET
Föreningen är belägen i ett mycket lugnt och barnvänligt område i populära Barkarbystaden. Här bor ni nära naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. I närheten finns Dalens förskola och några minuter bort Ålstaskolan. I området finns även Herrestaskolan samt ytterligare förskolor. I skolan finns lokaler för sport och kultur som står öppna för barn och föreningar under kvällstid. Själva området är en lugn oas i expansiva Barkarbystaden. Husen är belägna på den gamla flygflottiljens mark. All natur som omger området hör till Järvafältets naturreservat. Det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram. Promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna.

Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 795 000 kr 34 506 kr/kvm
Boarea 81 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
8 839 kr
Visningar

tisdag 25 juni kl. 17:40 - 18:00

Varmt välkommen!

Mäklare Järfälla

Extra kontaktperson

Mathilda Tengroth

0723-03 17 68 mathilda.tengroth@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

tisdag 25 juni kl. 17:40 - 18:00

Varmt välkommen!

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här