Blackebergsbacken 3

En av Brommas snyggaste fyror är nu till salu. Stor solig balkong mot naturreservatet och Mälaren!

Kommande försäljning Bromma - Blackeberg Stockholm kommun

ACCEPTERAT PRIS! Jag har nu äran att få visa er en av områdets allra bästa fyror! Belägen på tredje våningen (2 trappor upp) i ett hus från 2006 med hiss, precis på kanten av naturreservatet och med två minuters promenad över berghällarna ner till närmsta bad i Mälaren. Underbar balkong med sol stora delar av dagen och hänförande utsikt över knotiga tallar, lingonris och den vackra naturen runtomkring. Bostaden präglas av ett stort ljusinsläpp, stilfulla materialval och grym funktion. Mycket smakfullt renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrumsdelen och stora fönsterpartier längs hela väggen. Dessutom ett härligt badrum från 2019 med både egna tvättmaskiner och plats för badkar, tre bra sovrum samt massor av förvaring i bl.a. två klädkammare. Mycket stabil och populär förening med enbart större lägenheter som gör att många bor kvar länge

ACCEPTERAT PRIS! Jag har nu äran att få visa er en av områdets allra bästa fyror! Belägen på tredje våningen (2 trappor upp) i ett hus från 2006 med hiss, precis på kanten av naturreservatet och med två minuters promenad över berghällarna ner till närmsta bad i Mälaren. Underbar balkong med sol stora delar av dagen och hänförande utsikt över knotiga tallar, lingonris och den vackra naturen runtomkring. Bostaden präglas av ett stort ljusinsläpp, stilfulla materialval och grym funktion. Mycket smakfullt renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrumsdelen och stora fönsterpartier längs hela väggen. Dessutom ett härligt badrum från 2019 med både egna tvättmaskiner och plats för badkar, tre bra sovrum samt massor av förvaring i bl.a. två klädkammare. Mycket stabil och populär förening med enbart större lägenheter som gör att många bor kvar länge. Garage i huset och övernattningslägenhet finns, vilket är unikt för området. Buss mot Solna/Sundbyberg och Brommaplan direkt utanför dörren. Hjärtligt välkomna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl goda kommunikationer (20 minuter till centrala Stockholm med tunnelbanan) och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis vid vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat, glassbar, boulebanor samt grillkvällar med livemusik.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett klassiskt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, surdegsbageri FERM, butiker, apotek, bibliotek och biograf Kaskad med en underbar retrokänsla. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010 och har sedan dess sålt över 950 lägenheter här. Så ring mig om ni vill veta mer om den aktuella bostaden, föreningen eller om Blackeberg i stort. Jag kan allt om allt!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 750 000 kr 50 265 kr/kvm
Boarea 94,5 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 663 kr
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Stadgar för bostadsrättsföreningen Mälarbacken
Energideklaration Blackebergsbacken 2019
Revisionsberättelse Brf Mälarbacken, 2022
Årsredovisning Brf Mälarbacken, 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här