Gunnilbogatan 20C

Genomgående renoverad trea med inglasad balkong!

Kommande försäljning Malmaberg Västerås kommun

- Separat tvättstuga
- Stora renoveringar gjorda
- Förening med stabil ekonomi
- Stor Inglasad balkong

Hjärtligt välkomna till detta optimala boende i mycket gott skick som fördelar sig på 3 ROK om hela 75.6 kvadratmeter. Lägenheten är genomgående välplanerad med två sovrum i separata delar av bostaden med ostört läge. Stilrent renoverat badrum med svarta detaljer och grått klinker. Separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt förvaring. Det trivsamma köket lämnar plats för matgrupp intill fönsterparti samt ytterligare minst sagt väl tilltagna sällskapsytor i det ljusa och luftiga vardagsrummet med vacker ekparkett som är genomgående i hela bostaden. Från vardagsrummet nås den gedigna inglasade balkongen med fritt läge. En perfekt lägenhet för den som bara vill flytta in och slippa stora renoveringar

- Separat tvättstuga
- Stora renoveringar gjorda
- Förening med stabil ekonomi
- Stor Inglasad balkong

Hjärtligt välkomna till detta optimala boende i mycket gott skick som fördelar sig på 3 ROK om hela 75.6 kvadratmeter. Lägenheten är genomgående välplanerad med två sovrum i separata delar av bostaden med ostört läge. Stilrent renoverat badrum med svarta detaljer och grått klinker. Separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt förvaring. Det trivsamma köket lämnar plats för matgrupp intill fönsterparti samt ytterligare minst sagt väl tilltagna sällskapsytor i det ljusa och luftiga vardagsrummet med vacker ekparkett som är genomgående i hela bostaden. Från vardagsrummet nås den gedigna inglasade balkongen med fritt läge. En perfekt lägenhet för den som bara vill flytta in och slippa stora renoveringar. Gott om förvaring återfinns via garderober och förråd som tillhör lägenheten.

Attraktivt belägen på Malmaberg med gångavstånd till det mesta ni kan önska såsom grönområden, allmänna kommunikationer, Västerås sjukhus samt Skiljebo centrum med stort utbud av såväl livsmedelsbutik och restaurang som postombud. Nära Stenby med träningspark, butiker och systembolag ca 5 min bort med bil och Västerås city når du inom ca 10 min cykelavstånd. Solid förening med god ekonomi.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 750 000 kr 23 148 kr/kvm
Boarea 75,6 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 707 kr
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022-2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här