Infanterigatan 23

Nu saluförs detta unika boende för dig som söker det där lilla extra!

Kommande försäljning Västra Skogen Solna kommun

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a om 66kvm på Infanterigatan 23!

Nu saluförs detta unika boende för dig som söker det där lilla extra!

- Stor balkong (ca 8 meter lång)
- Stambytt kök & badrum
- Välskött & stor förening
- Badrum & gäst-WC
- Insynsfritt

Inbjudande hall med inbyggda garderober. Dessutom finns en klädkammare i lägenheten, vilket är perfekt för att lagra säsongssaker och andra föremål. Det finns 2 förråd som hör till bostaden, ett i källaren och ett på vinden. Sovrummet är stort och insynsfritt med strålande ljusinsläpp. Här får man plats med dubbelsäng och valfri möblemang. Det andra sovrummet rymmer också en dubbelsäng och har utsikt mot lummiga träd. Lägenheten har ett helkaklat badrum och även en gäst-WC vilket är bekvämt för både hushållet och gäster

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a om 66kvm på Infanterigatan 23!

Nu saluförs detta unika boende för dig som söker det där lilla extra!

- Stor balkong (ca 8 meter lång)
- Stambytt kök & badrum
- Välskött & stor förening
- Badrum & gäst-WC
- Insynsfritt

Inbjudande hall med inbyggda garderober. Dessutom finns en klädkammare i lägenheten, vilket är perfekt för att lagra säsongssaker och andra föremål. Det finns 2 förråd som hör till bostaden, ett i källaren och ett på vinden. Sovrummet är stort och insynsfritt med strålande ljusinsläpp. Här får man plats med dubbelsäng och valfri möblemang. Det andra sovrummet rymmer också en dubbelsäng och har utsikt mot lummiga träd. Lägenheten har ett helkaklat badrum och även en gäst-WC vilket är bekvämt för både hushållet och gäster. Ett öppet och modernt kök som nyligen har genomgått en ytlig renovering. Här finns det mycket förvaring och arbetsyta. Vidare till det luftiga vardagsrummet som ger gott om plats för all önskvärd trivselmöblering. Via vardagsrummet tar man sig ut till lägenhetens höjdpunkt, det (ca) 8 meter långa och inglasade balkongen!! Utsikt mot grönskan och en kvällssol som blir svår att slå. Denna balkong kan man verkligen utnyttja till max under alla årstider och den förlänger lägenhetens sociala yta.

Bostaden är belägen i ett välskött hus som byggdes 1962-64. Föreningen är mycket bra med 746 bostadsrätter, låg belåningsgrad och de äger marken. Det finns dessutom både parkeringsplatser och garage, tvättstugor, cykel- & barnvagnsförråd, lokal att hyra för 500 kr/dygn och 54 lokaler.

Kommunikation
Lägenheten är perfekt belägen i gränslandet mitt mellan Kungsholmen, Vasastan och Solna. Solna centrum ligger intill och där finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och annan service. Precis utanför porten finns en välsorterad ICA, kort promenad till T-banestationen Västra skogen med dubbla linjer som tar dig in till Stockholms city inom ca 7 minuter och flertalet bussar trafikerar längs gatan utanför. För den bilburne tar ni er snabbt ut på E4 som tar dig både norrut och söderut.

Område
Här bor ni i lugnt och mycket trevligt kvarter med direkt närhet till vackra Mälaren. Pampas Marina är ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet och fastigheten är placerad med kort gångavstånd till Mälaren, en perfekt kombination av bad och båtliv med badbryggor, parkområde och promenadstråk. I kvarteren finns det bra butiker, populära restauranger, caféer, bageri, träningscenter, service och shopping. Stora parkområden breder ut sig i närheten av bostaden med en kort promenad till populära Karlberg, Huvudsta 4H-gård och Huvudstabadet. Trevliga lekplatser för barnen och dagis finns i kvarteret.

Denna lägenhet på Infanterigatan 23 är ett perfekt val för den som söker ett hem med smart planering, bekvämlighet och närhet till allt som Solna har att erbjuda. Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / jacob.habib@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 66 kvm
Antal rum 3 rum
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Infanterigata 7,9,11
Energideklaration Infanterigatan 2,4,6
Energideklaration Infanterigatan 23
Årsredovisning 2022
Energideklaration Infanterigatan 1,3,5
Energideklaration Infanterigatan 21-27

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här