Järnvägsgatan 2A, vån 3 av 3

Smart planerad 2:a om 65kvm på attraktiv adress i centrala Solna!!

Kommande försäljning Huvudsta Solna kommun

*Kontakta mäklare för visning*

Varmt välkomna till denna charmiga 2:a om 65kvm på attraktiv adress i centrala Solna!

Du bemöts av en öppen och stor entréhall när du kommer in i lägenheten, här har man plats för klädhängare, skohylla och förvaringsskåp. Dessutom finns en generös klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Lägenheten har ett separat kök och vardagsrum. Köket är fullutrustad, mycket förvaringsmöjligheter och har plats för större matbord. Köket renoverades 2014 och är utrustad med bland annat gasspis, diskmaskin, kylskåp, frys samt mörkt parkettgolv. Sovrummet är stort och insynsfritt. Här får du plats med dubbelsäng, förvaring och fri möblemang

*Kontakta mäklare för visning*

Varmt välkomna till denna charmiga 2:a om 65kvm på attraktiv adress i centrala Solna!

Du bemöts av en öppen och stor entréhall när du kommer in i lägenheten, här har man plats för klädhängare, skohylla och förvaringsskåp. Dessutom finns en generös klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Lägenheten har ett separat kök och vardagsrum. Köket är fullutrustad, mycket förvaringsmöjligheter och har plats för större matbord. Köket renoverades 2014 och är utrustad med bland annat gasspis, diskmaskin, kylskåp, frys samt mörkt parkettgolv. Sovrummet är stort och insynsfritt. Här får du plats med dubbelsäng, förvaring och fri möblemang. Lägenheten har inbyggda garderober utanför sovrummet. Badrummet är helkaklad och har tvättmaskin installerad. Till lägenhetens höjdpunkt, vardagsrummet. Vardagsrummet bjuder på vacker och påkostad fiskbensmönstrad parkettgolv. Vardagsrummet är öppet och stort, här du har möjlighet att möblera fritt. Via vardagsrummet tar du ut till den mysiga balkongen med utsikt över föreningens gemensamma innergård. Lägenheten är optimalt planerad och har strålande ljusinsläpp tack vare fönsterpartierna samt de ljusa golvet. Utöver de goda förvaringsmöjligheter som lägenheten erbjuder finns det källarförråd och matkällare. Föreningen är stabil och välskött.

Här bor du i en mycket central del av Solna med närhet till det mesta. I närheten finns butiker, restauranger, caféer, matbutiker, gym samt direktbuss till Bromma flygplats. Ca 5 minuters promenad till Solna Centrum som även är den närmsta tunnelbanestationen. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. För den som vill ha ett större utbud av butiker finns Mall of Scandinavia med 250 butiker som är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Ca 15-20 minuters cykeltur till Fridhemsplan och två matbutiker inom cirka 500 meters radie. Om ni önskar gröna och inbjudande promenadstråk finns sådana vid närbelägna Ulvsundasjön och för en längre tur går det att promenera längs Pampas Marina mot Vasastan, Karlbergs slott eller Kungsholmen. Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan. Till tunnelbanestationen Västra skogen och dess täta avgångar går man på 6-7 minuter och turen in till T-centralen tar endast sju minuter. Buss 152 går precis utanför lägenheten och tar er direkt till Liljeholmen på 10 min.

Läget i Huvudsta är lummigt och trivsamt med Huvudstafältet och härliga promenadstråk som sträcker sig längs vattnet från Vasastan och Karlberg, förbi Huvudsta bortåt Sundbyberg och Bällstaviken. På vägen passerar man bland annat Pampas Marina med sin populära restaurang K4 Pampas och båthamn, Huvudstabadet med utomhuspool och strandbad, Augustendals 4H-gård, Café båthuset och Hufudsta ridskola. Huvudsta utgör därmed en naturskön stadsdel samtidigt som Stockholms innerstad ligger på väldigt kort avstånd.

Denna lägenhet på Järnvägsgatan 2A är ett perfekt val för den som söker ett hem med smart planering, bekvämlighet och närhet till allt som Solna har att erbjuda. Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / jacob.habib@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 995 000 kr 46 077 kr/kvm
Boarea 65 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 452 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här