Spritsvägen 11, 3tr

Till salu Stockholm kommun

På tredje våningen, högst upp i fastigheten välkomnas ni av denna topp moderna bostad belägen på Spritstorget i mysiga Sköndal.

En våning som strålar av ljus och erbjuder goda sociala ytor, ett totalrenoverat kök och två sovrum samt badrum försedd med egen tvätt utrustning.

Lägenheten erbjuder en modern och smart layout med generöst med dagsljus. Köket är stilfullt renoverat och välutrustat med högkvalitativa vitvaror. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta tack vare inbyggda garderober i hallen och sovrummen. Vardagsrummet har vacker parkett som ger en extra touch av elegans. Solig balkong i härligt söderläge som vetter mot mysiga Spritstorget

På tredje våningen, högst upp i fastigheten välkomnas ni av denna topp moderna bostad belägen på Spritstorget i mysiga Sköndal.

En våning som strålar av ljus och erbjuder goda sociala ytor, ett totalrenoverat kök och två sovrum samt badrum försedd med egen tvätt utrustning.

Lägenheten erbjuder en modern och smart layout med generöst med dagsljus. Köket är stilfullt renoverat och välutrustat med högkvalitativa vitvaror. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta tack vare inbyggda garderober i hallen och sovrummen. Vardagsrummet har vacker parkett som ger en extra touch av elegans. Solig balkong i härligt söderläge som vetter mot mysiga Spritstorget.
Badrummet är stort och fräscht samt utrustat med tvättmaskin, handfat med kommod, spegelskåp, dusch samt toalett.
Föreningen är omtyckt och har en stabil ekonomi samt tillgång till parkeringsplatser, trädäck och tvättstuga.

Här bor du på fantastiskt läge i grönskande och lummiga Sköndal med sin mysiga småstadskänsla. I huset finns ett mysigt bageri samt sushi att tillgå.
På gångavstånd finns både Sköndals marknadsplats med Willys, Systembolaget, Plantagen och Nordic Wellnes. Sköndals centrum finns även det inom räckhåll med affärer, apotek, bibliotek, tobaksaffär, läkarmottagning, gym samt flertalet restauranger m.m. I Sköndal finns även ett mysigt Konditori.

Ett stenkast från lägenheten finns utmärkta kommunikationer med busshållplats som trafikerar Gullmarsplan samt Hökarängen.
Reseinformation, 3 bussar trafikerar stadsdelen:
Buss 182 är en matarbuss som tar dig till Hökarängen (tunnelbana) på cirka 5 minuter.
Buss 181 går till Skarpnäck (tunnelbana) på cirka 10 minuter. Till Farsta centrum (tunnelbana) på cirka 10 minuter.
Buss 188 till Gullmarsplan går dygnet runt och tar cirka 12 minuter.

Sköndal gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser och bjuder på mycket grönska och många bad. Inom gångavstånd finns natursköna sjön Drevviken med utomhuspool, handikappbad och ett utomhusgym samt många vackra promenadstråk. Inom närområdet finns även Flatenbadet som är stadens största friluftsbad, beläget mellan sjön Drevviken och Ältasjön. Sommartid kan du njuta av klippbad eller barnvänliga Hökarängsbadet och vintertid finns det möjligheter till både skidåkning och skridskoåkning.

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger ca 6 km söder om Globen. På 50-talet byggdes ett större småstugeområde här och idag har området vuxit till ca 7000-8000 invånare.

En populär och välrenommerad stadsdel, nära storstadens puls men ändå lugnt och naturnära!

Välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 495 000 kr 43 017 kr/kvm
Boarea 58 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 667 kr
Mäklare Farsta

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här