Slottsvägen 6, 2 tr

Äntligen en fyrarummare på Slottsvägen!

Kommande försäljning Haga Norra Solna kommun

- Mycket stor balkong mot gården
- Optimalt planerad
- Garage i källaren som nås via hissen
- Expansivt område
- Genomgående bostad
- Nära kommunikationer
- Bo granne med Hagaparken
- Gott om förvaring
- Populär adress

Nu ges möjligheten att förvärva denna mycket trevliga fyrarummare om 96,5 kvm med en rejäl balkong att njuta av tillsammans med en grönskande utsikt ut mot föreningens välskötta innergård. Här har ni gott om plats för större loungegrupp samt matbord i ostört läge. Bostaden är genomgående från byggåret 2000, med en välplanerad planlösning och gott om ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i två olika väderstreck. Lägenheten erbjuder bekvämligheter så som två stora badrum varav det ena med både tvättmaskin/torktumlare och det andra i ett trendigt utförande med beigt kakel (renoverat 2021). Det finns tre luftiga och rogivande sovrum med gott om plats för större sängar samt övriga trivselmöbler. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat och intill finner man ett familjevänligt kök med gott om plats för större middagsbord invid balkongen/fönsterparti. Förvaringsmässigt finns garderober och en mycket rymlig klädkammare för säsongens alla kläder

- Mycket stor balkong mot gården
- Optimalt planerad
- Garage i källaren som nås via hissen
- Expansivt område
- Genomgående bostad
- Nära kommunikationer
- Bo granne med Hagaparken
- Gott om förvaring
- Populär adress

Nu ges möjligheten att förvärva denna mycket trevliga fyrarummare om 96,5 kvm med en rejäl balkong att njuta av tillsammans med en grönskande utsikt ut mot föreningens välskötta innergård. Här har ni gott om plats för större loungegrupp samt matbord i ostört läge. Bostaden är genomgående från byggåret 2000, med en välplanerad planlösning och gott om ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i två olika väderstreck. Lägenheten erbjuder bekvämligheter så som två stora badrum varav det ena med både tvättmaskin/torktumlare och det andra i ett trendigt utförande med beigt kakel (renoverat 2021). Det finns tre luftiga och rogivande sovrum med gott om plats för större sängar samt övriga trivselmöbler. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat och intill finner man ett familjevänligt kök med gott om plats för större middagsbord invid balkongen/fönsterparti. Förvaringsmässigt finns garderober och en mycket rymlig klädkammare för säsongens alla kläder. Sammanlagt är detta ett lysande boende som måste ses på plats!

HSB BRF Haga är en mycket välskött och stabil förening. Föreningen värnar också om miljön med åtgärder som, LED-lampor i allmänna utrymmen, laddplatser för el-bilar i garaget, bergvärme och solceller.

På Slottsvägen 6 bor ni i ett expansivt och barnvänligt område med en grönskande innergård som erbjuder barnen trevliga lekstunder i lekparken. Från bostaden har ni utmärkta kommunikationsmöjligheter på kort gångavstånd med buss, tvärbana, tunnelbana eller pendeltåg som tar er till Odenplan på ca 3 minuter och Stockholm City på ca 7 minuter. Från bostaden nås bussen på Kolonnvägen på 1 min som tar er in till stan och gamla stan. Även Flygbussen till Arlanda har ett av sina stopp här. Vid Solna Centrum erbjuds förutom tunnelbana och tvärbana även ett rikt utbud av butiker och service. Tar man cykeln tar det endast ca 10 minuter in till Odenplan. Omkring år 2028 beräknas också den nya gula linjen vara färdig och som kommer trafikera området med tunnelbana.

Populära och natursköna Hagaparken och Brunnsviken finns på behagligt avstånd med 5 minuters promenad. Skolor, förskolor och lekparker finns i området. Matbutiken Willys finner ni på kort avstånd. Solna är en kommun som växer så det knakar och därtill Haga Norra också.

På promenadavstånd når ni även Arenastaden där nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns också Nordens största köpcentrum, Westfield Mall of Scandinavia, vilket är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt välkomna att höra av er!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 96,5 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 624 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här