Kubbegatan 14, 2tr

Till salu Sköndal Stockholm kommun

I hjärtat av Sköndal väntar nu den här mysiga minitvåa på sin nya ägare.

Lägenheten präglas av renoverade ytskikt och smakfulla detaljer där varje utrymme utnyttjats maximalt. Därtill en social planlösning med bl.a öppet mellan kök och vardagsrum.

Vidare i bostaden välkomnas ni av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. I nära anslutning till hallen finns ett stilrent stambytt badrum. I vardagsrummet finns det utrymme för såväl soffa och matplats i öppet samspel till köket. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. I anslutning från sovrummet nås en rymlig klädkammare

I hjärtat av Sköndal väntar nu den här mysiga minitvåa på sin nya ägare.

Lägenheten präglas av renoverade ytskikt och smakfulla detaljer där varje utrymme utnyttjats maximalt. Därtill en social planlösning med bl.a öppet mellan kök och vardagsrum.

Vidare i bostaden välkomnas ni av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. I nära anslutning till hallen finns ett stilrent stambytt badrum. I vardagsrummet finns det utrymme för såväl soffa och matplats i öppet samspel till köket. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. I anslutning från sovrummet nås en rymlig klädkammare.

Väl omhändertagen fastighet med flera stora renoveringar utförda som stambytt el/badrum, renoverat tak samt fönster. Brf Vetelängden 1 är en solid förening, vilket ger dig en trygg och stabil boendesituation. Inom föreningen finns en samlingslokal och tvättstuga. Till varje lägenhet ingår ett källarförråd och en sk. "matkällare".

Här bor ni i utmärkt läge i grönskande och lummiga Sköndal med riktig småstadskänsla. Utanför porten erbjuds utmärkta kommunikationer med bussar som trafikerar Gullmarsplan, Farsta centrum, Skarpnäck samt Hökarängen. På gångavstånd finner ni Sköndals centrum med livsmedelsbutik, apotek, bibliotek, frisör, läkarmottagning m.m.

Sköndal gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För sol- och badfantasten ligger både Drevviken och Flatenbadet inom bekvämt avstånd. Vid Drevviken finns det även en utomhuspool, handikappbad och ett utomhusgym.

Reseinformation
Buss 188 till Gullmarsplan går dygnet runt och tar cirka 12 minuter utan stopp efter Sköndal.
Buss 182 tar dig till Hökarängen på cirka 5 minuter.
Buss 181 går till Skarpnäck på cirka 10 minuter. Till Farsta centrum cirka 10 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 895 000 kr 47 375 kr/kvm
Boarea 40 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 789 kr
Mäklare Farsta

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration (34)
Stadgar nya 2017
Årsredovisning 2021
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här