Lundagatan 48B, 3 tr

Välplanerad och mycket fin etta högst upp i huset med milsvid utsikt över hela stan!

Kommande försäljning Södermalm Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade etta belägen högst upp i fastigheten med fantastisk utsikt över hela staden. Bostaden är väldisponerad med ett rymligt rum, ett praktiskt kök, ett helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Tidstypiska attribut så som generös takhöjd, speglad dörr och spröjsat fönster ger bostaden sin charmiga karaktär. Rikligt ljusinsläpp ges i hela bostaden tack vare dess höga och fria läge i huset som i kombination med generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Bostaden ligger i ett helt insynsfritt läge med unik utsikt över hela staden. Här bor du i en välskött och populär förening som nästan är skuldfri och har äganderätt till sin mark. Dessutom erbjuder föreningen bekvämligheter för sina boende så som gemensamma balkonger, tvättstugor, en gemensamhetslokal, gästlägenheter, ett mycket bra källsorteringsrum och en stor lummig innergård

Välkommen till denna välplanerade etta belägen högst upp i fastigheten med fantastisk utsikt över hela staden. Bostaden är väldisponerad med ett rymligt rum, ett praktiskt kök, ett helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall. Tidstypiska attribut så som generös takhöjd, speglad dörr och spröjsat fönster ger bostaden sin charmiga karaktär. Rikligt ljusinsläpp ges i hela bostaden tack vare dess höga och fria läge i huset som i kombination med generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Bostaden ligger i ett helt insynsfritt läge med unik utsikt över hela staden. Här bor du i en välskött och populär förening som nästan är skuldfri och har äganderätt till sin mark. Dessutom erbjuder föreningen bekvämligheter för sina boende så som gemensamma balkonger, tvättstugor, en gemensamhetslokal, gästlägenheter, ett mycket bra källsorteringsrum och en stor lummig innergård.

Närheten till grönskande natur och storstadspuls är optimal. Skinnarviksparken ligger ett stenkast från bostaden och är en populär destination tack vare sin slående utsikt över staden och Riddarfjärden. Ordentliga grönområden och badmöjligheter finns på såväl Långholmen som i Tantolunden och skapar en grön oas sommartid som bjuder in till en naturskön och avslappnad tillvaro. Närhet till storstadspuls har du både på Mariatorget och på Hornsgatan med sina breda utbud av caféer, barer och butiker. Med några få minuters promenad tar du dig till Hornstull där du har populära restauranger, bibliotek och en galleria med ett brett utbud av kläd-, inrednings-, och matbutiker. Välkända guldkorn i området som inte får missas är Restaurang Tjoget, Häktet samt Folkoperan. Området har dessutom goda kommunikationer och närhet till både Hornstulls och Zinkensdamms tunnelbanestationer samt flera busslinjer som tar dig till innerstadens alla stadsdelar inom några få minuter. Från Hornstull kan du ta flygbussen som på cirka fyrtiofem minuter tar dig till Arlanda Flygplats.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 19 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 182 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här