Storvretsvägen 42, 2tr

Till salu Skogås Huddinge kommun

Unik möjlighet att bo i en väldigt bra planerad och stilren bostad som genomsyras av hög standard och elegans.
När du kliver in i denna bostad möts du av ljusa och fräscha ytskikt som ger ett inbjudande intryck.

Denna bostad har en genomtänkt planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Den öppna och ljusa atmosfären skapar en trivsam känsla i varje rum. Ett rymligt kök med plats för stor matplats för härliga middagsbjudningar. Vidare väntar ett stort vardagsrum med utgång till bostadens härliga balkong där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng och mer därtill, smart åtskilda ifrån varandra. I hallen finns en klädkammare med möjlighet att stuva undan ytterkläder och annan förvaring

Unik möjlighet att bo i en väldigt bra planerad och stilren bostad som genomsyras av hög standard och elegans.
När du kliver in i denna bostad möts du av ljusa och fräscha ytskikt som ger ett inbjudande intryck.

Denna bostad har en genomtänkt planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Den öppna och ljusa atmosfären skapar en trivsam känsla i varje rum. Ett rymligt kök med plats för stor matplats för härliga middagsbjudningar. Vidare väntar ett stort vardagsrum med utgång till bostadens härliga balkong där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng och mer därtill, smart åtskilda ifrån varandra. I hallen finns en klädkammare med möjlighet att stuva undan ytterkläder och annan förvaring. Helkaklat stambytt badrum utrustat med dusch, kommod och spegelskåp.

Den välskötta och populära föreningen ger dig trygghet och stabilitet i ditt boende. Lägg därtill även ett tillhörande källarförråd som ger dig extra utrymme för förvaring. Dessutom finns det en hiss i huset, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

Skogås är ett populärt område där du bor lugnt med många natursköna områden runt husknuten samtidigt som närhet till stan kvarstår. Naturen ger tillgänglighet till vackra promenadstråk, motionsslingor och bad vid Sjöarna Drevviken och Magelungen. Vid sjön Magelungen kan man grilla, bada eller fiska med fiskekort. Vintertid brukar skridskoåkning uppskattas på plogad bana eller varför inte en promenad över till Ågesta Friluftsområde. Ågesta friluftsområde har motionsspårsystem, friluftsgym och belysta elljusspår. Dessutom finns stall med ridhus och en golfbana.

Närområde:
Skogås centrum erbjuder all tänkbar service så som livsmedelsaffär, systembolag, frisör, blomsterbutik, gym, bibliotek och vårdcentral mm. Det finns fler bra skolor i området bland annat Mörtviksskolan, Engelskaskolan, Östra gymnasiet för att nämna några.
I Skogås finns en fritidsgård samt ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar där ibland tennis, badminton, basket, dans, fotboll, handboll, en simhall samt en närliggande Hockeyhall i Stortorp/Trångsund. Vintertid erbjuds skidspår och långfärdskridskoåkning på de plogade sjöarna Drevviken och Magelungen. Ca 4 kilometer från Skogås ligger Ågesta Friluftsområde med löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål samt brukshundsklubb.

Kommunikationer:
Kommunikationerna är mycket goda där du enkelt tar dig till Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn med pendeltåget som avgår var 15:e minut. Till Stockholm City ta det ca 20 minuter och till Västerhaninge 13 minuter för en vidare resa till Nynäshamn på 30 minuter. Bussarna trafikerar stora delar av söderort bland annat Farsta, Länna, Haninge och Huddinge. Med bil tar du dig snabbt ut på de stora trafiklederna och når Gullmarsplan på ca 10 minuter.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 850 000 kr 25 588 kr/kvm
Boarea 72,3 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 255 kr
Mäklare Farsta

Extra kontaktperson

Hedda Ehne

0708-99 79 14 hedda.ehne@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar 2019 Loftvägen 9
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här