Nybodagatan 4

Välplanerad 2:a med renoverat kök och öppen planlösning!

Kommande försäljning Solna kommun

Varmt välkommen till en välplanerad 2:a med renoverat kök och öppen planlösning!

Hallen är rymlig med plats för mycket förvaring. Till höger från hallen ligger badrummet som är helkaklat och stambytt. Badrummet har även tvättmaskin installerad. Sovrummet rymmer stor dubbelsäng samt plats för förvaring och plats för skrivbord/byrå. Köket är nyrenoverat med gott om förvaring och arbetsyta, här finns plats för större matbord. Vidare finns ett stort och luftigt vardagsrum med magiskt ljusinsläpp med möjlighet för varierad möblering så som större soffgrupp och matplats eller möjlighet till en extra sovplats. Här når du den rymliga balkongen där utemöbler samt odling får plats

Varmt välkommen till en välplanerad 2:a med renoverat kök och öppen planlösning!

Hallen är rymlig med plats för mycket förvaring. Till höger från hallen ligger badrummet som är helkaklat och stambytt. Badrummet har även tvättmaskin installerad. Sovrummet rymmer stor dubbelsäng samt plats för förvaring och plats för skrivbord/byrå. Köket är nyrenoverat med gott om förvaring och arbetsyta, här finns plats för större matbord. Vidare finns ett stort och luftigt vardagsrum med magiskt ljusinsläpp med möjlighet för varierad möblering så som större soffgrupp och matplats eller möjlighet till en extra sovplats. Här når du den rymliga balkongen där utemöbler samt odling får plats.

Läget är perfekt, lugnt och rofyllt med närhet till gröna parker (Skytteholmsparken) såväl som Solna centrum med sitt rika utbud av shopping och service. Bullens bageri ligger en kort promenad från lägenheten där ni kan njuta av färskt bakat bröd och andra bakverk. Skytteholmsparken är en grönskande oas. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund eller vill gå med barnen. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Solna Centrum ligger ett stenkast bort och här finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. På endast några minuters promenad når du ICA Maxi i Solna Business Park, smidigare än så blir det knappast. I Solna centrum finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeln eller tvärbanan nås den på kort promenad. Här bor Ni med närhet också till Sundbybergs centrum och Huvudsta som både erbjuder bad och har sin omtalade 4H-gård. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. På gångavstånd finns även kulturskola, segelskola och ridskola. Mall of Scandinavia ligger på gångavstånd. Ett tiotal förskolor och skolor ligger alldeles i närheten och nås tills fots på mindre än 10 minuter (t.ex Skytteholmsskolan 2 minuters promenad, Förskolan Dungen 2 minuters promenad). Medley Turkosen ligger även på kort avstånd med simskola och babysim.

Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / jacob.habib@notar.se

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 65 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 881 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här