Aspstigen 10, Vån 2/2!

Charmig tvåa högst upp i huset i Gamla Råsunda!

Till salu Gamla Råsunda Solna kommun

- Grönskande och ostört läge!
- Populär adress!
- Stort källarförråd!
- Optimalt planerad!
- Stor balkong!
- Bra förvaring!
- Stabil brf!
- Nära kommunikationer & restauranger!

Varmt välkomna till detta helt fantastiska boende på lugn gata där du hittar detta guldkorn. Bostaden präglas av goda förvaringsmöjligheter, lummigt läge och en optimal planering. Här stiger ni in i en väl tilltagen hall med gott om avhängningsmöjligheter och förvaring i intilliggande garderob. Vidare in till vardagsrummet är det öppet och socialt, på golvet ligger fiskbensparkett. Köket erbjuder alla bekvämligheter du kan tänkas önska och här finns det gott om svängrum för matlagning samt plats för förvaring, även detta rum har utsikt mot den fantastiska baksidan. Bostadens sovrum är rogivande med plats för dubbelsäng samt förvaring i platsbyggda elfa system, här finns även plats för hemmakontor. Badrummet är fräscht och helkaklat

- Grönskande och ostört läge!
- Populär adress!
- Stort källarförråd!
- Optimalt planerad!
- Stor balkong!
- Bra förvaring!
- Stabil brf!
- Nära kommunikationer & restauranger!

Varmt välkomna till detta helt fantastiska boende på lugn gata där du hittar detta guldkorn. Bostaden präglas av goda förvaringsmöjligheter, lummigt läge och en optimal planering. Här stiger ni in i en väl tilltagen hall med gott om avhängningsmöjligheter och förvaring i intilliggande garderob. Vidare in till vardagsrummet är det öppet och socialt, på golvet ligger fiskbensparkett. Köket erbjuder alla bekvämligheter du kan tänkas önska och här finns det gott om svängrum för matlagning samt plats för förvaring, även detta rum har utsikt mot den fantastiska baksidan. Bostadens sovrum är rogivande med plats för dubbelsäng samt förvaring i platsbyggda elfa system, här finns även plats för hemmakontor. Badrummet är fräscht och helkaklat. Mycket bra förvaring samt ytor som erbjuder gott om olika inredningsalternativ. De stora fönsterpartierna i fil tillsammans med pardörrarna till balkongen bidrar till att bostaden badar i naturligt ljusinsläpp. Till bostaden hör en stor balkong som ligger i ett lugnt och lummigt läge där man gärna avnjuter dagens första kopp kaffe.

NÄROMRÅDET
Råsunda genomsyras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess genuina charm. Här finner du det mesta, allt från nybakat bröd till heminredning i senaste design. Vill man äta ute finns ett flertal restauranger och caféer längsmed Råsundavägen att välja mellan. Gudomligt fika och surdegsbröd i flera varianter finner du hos Du bon Pain på Tottvägen. Så gott att bageriet blivit tilldelad en stjärna i White guide. En bit längre upp på Råsundavägen finner du Filmstaden, där ni kan njuta av nybakade våfflor i Portvaktsstugan innan ni besöker Råsundas egen SF-biograf på filmhistorisk mark.
Knappa tio minuters promenad från bostaden finner ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett mycket gott shoppingutbud, god service, massvis med spännande restauranger och caféer samt IMAX-biograf. Intill ligger Friends Arena, Sveriges nationalarena för fotboll och AIK:s hemmaplan. Arenan är även värd för flertalet evenemang såsom konserter med världsartister, ArenaRun, Monster Jam och Sweden International Horse Show. Önskar ni en lugnare upplevelse är ni välkomna till Solna centrum som inrymmer ett gott utbud av butiker och service, knappt femton minuters promenad från bostaden.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda. Solna station ligger en kort promenad från bostaden. Därifrån går pendeltåg till bl.a. Odenplan, Stockholm City, Arlanda och Uppsala samt tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla med möjlighet att åka direkt till bl.a. Globen, shoppinghangarerna i Bromma och fjärrtågen från Sundbyberg station. Tunnelbanans blåa linje finns också på gångavstånd (Solna Centrum eller Näckrosen), och nya gula linjen planeras att gå från innerstan till Hagalund och Arenastaden. Dessutom stannar buss 515 på Råsundavägen som tar er mellan Odenplan och Sundbybergs station. Detsamma gäller för buss 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus). Övriga bussar som avgår i närheten är buss 505, 70, 156 och 176/177. Det går smidigt att ta sig ut med bil på E4:an och E18.

NATUR OCH FRITID
I närområdet finns flera gym, såsom SATS i Mall of Scandinavia, Friskis och Svettis i Solna centrum. Vasalundshallen med gym och simhall. Råstasjön ligger ett par minuters promenad bort med lummiga gröna promenadstråk, fina motionsslingor och rackethall. Vid rätt väderförhållanden är det dessutom möjligt att vintertid åka långfärdsskridskor eller skidor på sjön. Större grönområden hittar ni i Hagaparken där ni under sommaren kan ta ett dopp i Brunnsviken, besöka Fjärilshuset och Ulriksdals Slottsträdgård. Ursviks stora naturområde på andra sidan E18 är perfekt för dig som gillar terränglöpning och skidåkning.


Varmt välkommen att anmäla ditt intresse! - Gurvinder Singh, Notar Solna/Sundbyberg

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 250 000 kr 63 107 kr/kvm
Boarea 51,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 990 kr
Visningar

söndag 30 juni kl. 13:15 - 13:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 1 juli kl. 18:40 - 19:10

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 30 juni kl. 13:15 - 13:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 1 juli kl. 18:40 - 19:10

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här