Rådstuguvägen 3

Hörn etta utan insyn - lågavgift!

Till salu Huddinge centralt Huddinge kommun

Välkommen hem till hjärtat av Huddinge!

Här bor du i en ljus, mysig och ypperligt välplanerad etta i eftertraktade Fullersta.
Direkt när ni kliver in i bostaden så möts man av en välkomnande hall, hallen är ljus och har gott om förvaring i form av dubbelgarderob samt plats för skoställ och hatthylla. I anslutning till hallen når man bostadens badrum som är fint med allt man kan tänkas för extra komfort såsom tvättmaskin och duschkabin. Lägenheten är genomtänkt, fint renoverad och kvadratsmart med gott om förvaringsmöjligheter. Bostadens kök är socialt med öppenplanlösning mot vardagsrummet. Varje kvadratmeter i bostaden är välutnyttjad och du har allt du kan tänkas behöva. Lägenheten har ett helt fantastiskt ljusinsläpp med en härlig utsikt tack vare bostadens stora fönsterpartier! Näst bäst efter det fantastiska ljusinsläppet är att här är det nästan ingen insyn i bostaden

Välkommen hem till hjärtat av Huddinge!

Här bor du i en ljus, mysig och ypperligt välplanerad etta i eftertraktade Fullersta.
Direkt när ni kliver in i bostaden så möts man av en välkomnande hall, hallen är ljus och har gott om förvaring i form av dubbelgarderob samt plats för skoställ och hatthylla. I anslutning till hallen når man bostadens badrum som är fint med allt man kan tänkas för extra komfort såsom tvättmaskin och duschkabin. Lägenheten är genomtänkt, fint renoverad och kvadratsmart med gott om förvaringsmöjligheter. Bostadens kök är socialt med öppenplanlösning mot vardagsrummet. Varje kvadratmeter i bostaden är välutnyttjad och du har allt du kan tänkas behöva. Lägenheten har ett helt fantastiskt ljusinsläpp med en härlig utsikt tack vare bostadens stora fönsterpartier! Näst bäst efter det fantastiska ljusinsläppet är att här är det nästan ingen insyn i bostaden. Här kan du vara hemma i din egna oas i lugn och ro.

Som boende i Brf Domarringen 1 bor du i en stabil och välskött förening, detta känns redan när du kliver in genom grinden till innergården. Har man nära och kära på besök så kan man nyttja den mysiga privata innergården, där finns tillhörande trädgårdsgrill, perfekt för sommarkvällar när man vill sitta ute och grilla.
Du har praktiskt och bekvämt tillgång till eget stort förråd några trappor upp i samma hus och utöver alla fördelar såsom fin innergård, bastu, flertalet tvättstugor så finns här stort cykelrum och breda trappor för lätthet att bära upp saker samt en hiss för den som föredrar det. Föreningen äger marken och har god ekonomi.

På Rådstuguvägen så bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till Huddinge Centrum!
Ett stenkast från alla kommunikationer ni kan tänka er behöva såsom pendeltåg och bussar samt i ett grönskande område. Ett perfekt första boende som måste upplevas i person!
Missa inte chansen, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 0708-990156 för mer information.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 35 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 249 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här