Backsvalevägen 51

Friköpt radhus i familjevänligt område

BESIKTIGAD

Till salu Tenhult Jönköping kommun

Välplanerat friköpt radhus på Backsvalevägen 51 väntar nu på nya ägare!

Här erbjuds det optimala boendet för dig som vill åtnjuta en villas alla fördelar paketerat i ett inflyttningsklart radhus. Här välkomnas man av en hemtrevlig atmosfär och ett bra läge i området. En stenlagd entré med plats för bord och stolar, omgärdad av en grönskande och insynskyddande häck, möter upp och skapar ett prydligt intryck. Väl inne i huset nås de sociala ytorna på entréplan, det rymliga vardagsrummet har ett fint ljusflöde från flera fönster vilket ger härlig trivsel och rymd, därtill finns en braskamin som adderar det där lilla extra till rummets karaktär. Från vardagsrummet nås ett inglasat uterum med gott om plats för umgänge, här finns dessutom en bastu placerad. Härifrån nås även trallförsedd uteplats under bar himmel och trädgårdstäppa i soligt söderläge som lämpar sig för härliga grillkvällar, avkoppling och lek. Väl inne i huset igen finns ett stilrent kök som både är inbjudande och praktiskt, här ges plats för köksbord med vy mot en av områdets lekparker

Välplanerat friköpt radhus på Backsvalevägen 51 väntar nu på nya ägare!

Här erbjuds det optimala boendet för dig som vill åtnjuta en villas alla fördelar paketerat i ett inflyttningsklart radhus. Här välkomnas man av en hemtrevlig atmosfär och ett bra läge i området. En stenlagd entré med plats för bord och stolar, omgärdad av en grönskande och insynskyddande häck, möter upp och skapar ett prydligt intryck. Väl inne i huset nås de sociala ytorna på entréplan, det rymliga vardagsrummet har ett fint ljusflöde från flera fönster vilket ger härlig trivsel och rymd, därtill finns en braskamin som adderar det där lilla extra till rummets karaktär. Från vardagsrummet nås ett inglasat uterum med gott om plats för umgänge, här finns dessutom en bastu placerad. Härifrån nås även trallförsedd uteplats under bar himmel och trädgårdstäppa i soligt söderläge som lämpar sig för härliga grillkvällar, avkoppling och lek. Väl inne i huset igen finns ett stilrent kök som både är inbjudande och praktiskt, här ges plats för köksbord med vy mot en av områdets lekparker. Entréplan erbjuder även ett helkaklat duschrum i klassiskt utförande och en praktisk tvättstuga med groventré som gör vardagen smidigare. En trappa upp finns den mer privata sfären i form av tre sovrum i bra proportioner, helkaklat badrum samt förråd. Runt huset finns bra med belysning som lyser upp och skapar en välkomnande och hemtrevlig stämning. Endast en kort promenad bort finns ännu en lekpark för de små. Till radhuset hör även egen garageplats samt en parkering.

Från Backsvalevägen 51 har man hela tätortens utbud inom behändigt avstånd och dessutom erbjuds bra barnomsorg med närhet till både förskola och skola. I centrum erbjuds bland annat mataffärer, kläd- och inredningsbutik, blomsteraffär, familjecentral och vårdcentral. Härifrån nås även goda kommunikationer med buss och tåg. Tenhult erbjuder även en rad aktiviteter för de som vill röra på sig, här finns bland annat Berga träningsstudio med både gym och gruppträning, fotbollsklubb och Tenhults SOK som erbjuder skid- och orienteringsklubb och MTB- spår. Här kan man även gå tipspromenad på söndagar och njuta av en nygräddad våffla. I närområdet finns också naturreservat som bjuder på vackra vandrings- och cykelleder.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Pris 2 900 000 kr 23 967 kr/kvm
Boarea 121 kvm
Antal rum 4 rum
Tomt 199 kvm
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

tomtkarta
Besiktningsprotokoll
Backsvalevägen 51 ED
Frågelista - bilaga köpekontrakt

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här