Evenemangsgatan 40

Till salu Arenastaden Solna kommun

Accepterat pris! Välkommen till denna exklusiva och påkostade lägenhet. Denna moderna bostad utstrålar både elegans och funktionalitet, och erbjuder en trivsam atmosfär med högkvalitativa detaljer och smarta lösningar. Det välplanerade och lättmöblerade vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge, och har bästa sydvästläge för optimalt ljusinsläpp. Här möts du av en öppen planlösning som skapar en harmonisk koppling till det fullt utrustade köket. Köket är en dröm för den matlagningsintresserade, med moderna rostfria vitvaror, induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och en elegant granitskiva som arbetsyta. Det stora sovrummet är en lugn och avkopplande oas. Här finns inbyggda garderober längs hela väggen, vilket skapar generöst med förvaringsutrymme utan att kompromissa med stilen

Accepterat pris! Välkommen till denna exklusiva och påkostade lägenhet. Denna moderna bostad utstrålar både elegans och funktionalitet, och erbjuder en trivsam atmosfär med högkvalitativa detaljer och smarta lösningar. Det välplanerade och lättmöblerade vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge, och har bästa sydvästläge för optimalt ljusinsläpp. Här möts du av en öppen planlösning som skapar en harmonisk koppling till det fullt utrustade köket. Köket är en dröm för den matlagningsintresserade, med moderna rostfria vitvaror, induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och en elegant granitskiva som arbetsyta. Det stora sovrummet är en lugn och avkopplande oas. Här finns inbyggda garderober längs hela väggen, vilket skapar generöst med förvaringsutrymme utan att kompromissa med stilen. Badrummet är påkostat och elegant med moderna bekvämligheter. Här har varje detalj noga utvalts för att skapa en lyxig och avkopplande känsla. Den rymliga inglasade balkongen blir en naturlig förlängning av boendet och erbjuder en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Här kan du njuta av frisk luft och härliga stunder. En Proloc säkerhetsdörr säkerställer trygghet och ger en extra dimension av säkerhet till bostaden, vilket är en välkomnande aspekt i detta moderna hem.

Arenastaden är känt för sitt dynamiska stadsliv och närhet till allt från shopping och restauranger till grönområden och kultur. Med en central placering blir detta boende ett utmärkt val för den som söker bekvämlighet och stil i vardagen.

Denna 3:a är en pärla i Arenastaden och erbjuder en modern och påkostad livsstil. Missa inte chansen att bo i detta exklusiva hem där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa optimal komfort och elegans.

NÄROMRÅDET
I denna del av Solna kallat Arenastaden hittar ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, all tänkbar service, flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också två stora matbutiker ICA Kvantum och Hemköp. Till Solna Centrum är det inte heller långt och här finns förutom shopping, restauranger, vårdcentral, systembolag, bank mm. Här ligger också Solna Busstorg och T-banan Solna Centrum.
Uppe i Gamla Råsunda intill ”Stråket” kan ni äta en bit mat på Texas Longhorn, Sardin eller Esuki sushi som levererar bra sushi som hungriga sushientusiaster vallfärdar till. För after work eller en stunds livsnjutning rekommenderas Enrico´s café & vinbar där man vill lyfta fram viner och tilltugg från mindre producenter. Mest uppskattat en helgmorgon är Du Bon Pain - "gott bröd" Råsundas troligtvis populäraste bageri som ligger ett stenkast ifrån bostaden. Här finns allt; småkakor, bullar, frukostfrallor, matbröd och tårtor. Vill ni ta en fika eller lunch erbjuder Café Mezzo på Råsundavägen riktigt bra kaffe och sallader som ni kan avnjuta på den trivsam uteservering i bästa solläge under sommaren. Längsmed Råsundavägen finns flera butiker och annan service såsom kemtvätt, frisör, florist, apotek och trevliga inredningsbutiker allt i mer småskalig version än vad Mall of Scandinavia erbjuder.
Uppe i Filmstaden, som ligger precis vid Näckrosens tunnelbanestation kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna SF-biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. I området ligger ett våffelcafé och restauranger att besöka innan eller efter biobesöket.


GRÖNOMRDEN /FRITID/ HOBBY
I närområdet ligger SATS i Mall of Scandinavia och den personliga yogastudion Little Peace yoga finns uppe i Gamla Råsunda där ni också hittar två Puls och Träning gym. För dig som gillar att träna utomhus är Råstasjön som ligger intill huset ett perfekt alternativ för en promenad eller joggingtur. Råstasjön möter upp Lötsjön som ligger i Sundbybergs kommun och tillsammans bildar de båda sjöarna en motionsslinga på ca 5 km längs vattnet. Intill Råstasjön ligger Solna Rackethall där ni kan spela tennis och badmington. Norr om E18 ligger Ursviks stora motionsområde med elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning under vintertid. Under sommaren är det många som tar cykeln eller buss 515 till Hagaparken för att ta ett dopp i Brunnsviken, njuta av en picknick eller besöka trevliga restaurangen Haga Forum för en brunch. Intill restaurangen ligger Haga Tennis med utomhusbanor precis intill vattnet.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är goda. Pendeltåget tar er till Odenplan på ca 4 min eller till T-Centralen på ca 7 min. T-banans blå linje stannar vid Solna Centrum och Näckrosen uppe på Råsundavägen och tar er till T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan - 6 min eller Kista - 5 min. Bussar avgår i området och tar er till Solna station och går därefter hela vägen in till Odenplan. Vid Solna station kan ni hoppa på tvärbanan eller pendeltåg. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats och buss till flygplatsen går från Evenemangsgatan. Arlanda ligger också tidsmässigt nära flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller med pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min. Om några år kan ni ta Gula linjen hela vägen till Arenastaden.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 200 000 kr 60 870 kr/kvm
Boarea 69 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 250 kr
Visningar

söndag 21 april kl. 11:45 - 12:15

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

Boka
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 21 april kl. 11:45 - 12:15

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här