Stopvägen 41

Gavellägenhet med helt fantastiskt ljusinsläpp!

Kommande försäljning Stockholm kommun

Välkommen till denna trivsamma gaveltvåa som ligger med ett perfekt läge mellan Abrahamsberg och Brommaplan. Här bor man bekvämt på en trappa upp men tack vare fastighetens placering så är lägenheten högt belägen och helt utan insyn. Lägenhetens placering på gaveln ger ett otroligt ljusinsläpp till lägenheten från tre väderstreck och måste upplevas på plats. Vardagsrummet präglas av stora fönsterpartier som ger ett underbart ljus och bjuder på plats för soffgrupp, bokhyllor, tv-möbel, hemmakontor eller annat som önskas. Köket är stilrent inrett med vita skåpsluckor och har all maskinell utrustning som kan önskas. Intill fönstret finns plats för en matgrupp för fyra personer. Sovrummet ligger ostört mot grönska och kan enkelt möbleras med dubbelsäng, nattduksbord och förvaringslösningar

Välkommen till denna trivsamma gaveltvåa som ligger med ett perfekt läge mellan Abrahamsberg och Brommaplan. Här bor man bekvämt på en trappa upp men tack vare fastighetens placering så är lägenheten högt belägen och helt utan insyn. Lägenhetens placering på gaveln ger ett otroligt ljusinsläpp till lägenheten från tre väderstreck och måste upplevas på plats. Vardagsrummet präglas av stora fönsterpartier som ger ett underbart ljus och bjuder på plats för soffgrupp, bokhyllor, tv-möbel, hemmakontor eller annat som önskas. Köket är stilrent inrett med vita skåpsluckor och har all maskinell utrustning som kan önskas. Intill fönstret finns plats för en matgrupp för fyra personer. Sovrummet ligger ostört mot grönska och kan enkelt möbleras med dubbelsäng, nattduksbord och förvaringslösningar. Badrummet är stambytt och har bl.a. fönster som ger vädringsmöjlighet, badkar, wc och spegelskåp. En stor och rymlig hall med flera garderober och rejäla överskåp som rymmer gott om förvaring. Ytterligare plats för avhängning av ytterkläder samt skoförvaring finns. Lägenheten har även ett tillhörande förråd i samma port samt tillgång till den gemensamma tvättstuga i samma hus.

Från lägenheten har man närhet till både Abrahamsbergs och Brommaplans tunnelbana. Från båda stationerna går tunnelbanans gröna linje mot Stockholms innerstad vilket tar cirka 18 minuter. Vid Abrahamsbergs lilla torg finns flertalet caféer och en ICA-butik. Vid Brommaplan finns även systembolag, apotek, vårdcentral, sushirestauranger, caféer etc. Från Brommaplan löper även flertalet busslinjer mot Drottningholm, Ekerö, Mälaröarna, Solna, Spånga och direktbuss till Arlanda m.m.
I området ligger den populära kvartersrestaurangen Brasserie Maison som bjuder på en franskinspirerad meny och ner mot Brommaplan ligger den nyöppnade restaurangen Tunnlandet. Även närhet till gamla Bromma med mysiga Ålstensgatan där man finner Stockholms bästa glass på Gelato Scarfó samt flertalet restauranger och mycket annat. Solviksbadet och Nockebyklipporna är en favorit om varma sommardagar samt Ålstens Marina som serverar goda middagar med vacker Mälarvy.

Säljaren har mätt upp förrådet till 2,5 x 1,1 m.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 495 000 kr 50 918 kr/kvm
Boarea 49 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 106 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar Brf Skäppan 1
Energideklaraton Stopvägen 41-45
Årsredovisning 2022 Brf Skäppan 1

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här