Arvid Tydéns allé 16

Välplanerad och unik 3a i toppskick!

Till salu Huvudsta - Ingenting Solna kommun

Det är med stolthet jag presenterar denna välplanerade och unika 3,5a i brf Ektorget. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare det genomgående läget och balkongen vetter mot soligt söderläge in mot innergården. Du välkomnas in i en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och till vänster når de de stora och sociala ytorna som bjuds på mellan kök och vardagsrum. Här har vissa justeringar gjorts för att optimera planlösningen mellan kök och vardagsrum. I köket finns gott om förvaring i flertalet lådor, skåp och i köksön. Här finns mycket arbetsyta på bänken samt all önskvärd maskinell utrustning som vinkyl, hel kyl och frys, diskmaskin, mikro och ugn. Här finns plats för matbord för det större sällskapet och från fönstren ser du ut över trevliga Ektorget

Det är med stolthet jag presenterar denna välplanerade och unika 3,5a i brf Ektorget. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare det genomgående läget och balkongen vetter mot soligt söderläge in mot innergården. Du välkomnas in i en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och till vänster når de de stora och sociala ytorna som bjuds på mellan kök och vardagsrum. Här har vissa justeringar gjorts för att optimera planlösningen mellan kök och vardagsrum. I köket finns gott om förvaring i flertalet lådor, skåp och i köksön. Här finns mycket arbetsyta på bänken samt all önskvärd maskinell utrustning som vinkyl, hel kyl och frys, diskmaskin, mikro och ugn. Här finns plats för matbord för det större sällskapet och från fönstren ser du ut över trevliga Ektorget. Från vardagsrummets möbleringsvänliga kvadrat når du en större klädkammare med fönster som går att nyttjas som kontor/extra rum. Badrummet är stort med tvättmaskin, torktumlare och dusch med glasvägg. Master bedroom bjuder på gott om platsbyggd och smart förvaring samt plats för 180-säng. Härifrån nås den härliga balkongen i direkt söderläge och med utsikt över den lummiga och trevliga innergården. Det andra sovrummet är också stort och går att använda både som barnrum eller huvudsovrum med dubbelsäng.
Detta är en fantastisk lägenhet som måste upplevas på plats!

I Brf Ektorget bor du in en ekonomiskt stabil och nytänkande förening med 117 lägenheter. Föreningen håller bra takt på amorteringen av föreningens lån samt har låg räntekänslighet på bara 19%. Här finns en gemensamhetslokal, grovtvättstuga, miljö- & återvinningsrum, lägenhetsförråd, cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum. Till föreningen hör även en lummig innergård med gemensam uteplats med grillmöjligheter, lekyta och cykelparkering. Under föreningen finns 77 garageplatser för föreningens medlemmar att hyra. Det är Corepark AB som hanterar uthyrningen. Garaget erbjuder vanliga p-platser, ladd-platser, natt- och helg platser samt bilpool.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 795 000 kr 59 938 kr/kvm
Boarea 80 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 692 kr
Visningar

söndag 3 december kl. 14:00 - 14:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 4 december kl. 18:20 - 18:50

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 3 december kl. 14:00 - 14:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 4 december kl. 18:20 - 18:50

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här