Industrigatan 14

Kommande försäljning Kungsholmen Stockholm kommun

Kontakta mäklaren vid intresse / möjlighet till förhandsvisning!

Varmt välkomna till denna välplanerade mini-2a på attraktiv adress och i stabil förening! Lägenheten erbjuder en optimal och halvöppen planlösning där man lyckats nyttja varenda kvadratmeter, vilket gör att lägenheten upplevs betydligt större än de faktiska kvadratmetrarna. Med tidstypisk charm från byggåret såsom generös takhöjd, stora fönsterpartier med djupa nischer och speglade dörrar i kombination med varsamt renoverade och fina ytskikt är detta ett hem att trivas i. Här bor du en halvtrappa upp i fastigheten med högt läge utan insyn, på en lugn gata med grönska utanför fönstren. Du välkomnas in i en öppen och trevlig hall med praktisk klinker och vitmålade väggar. Här finns goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i klädkammare. Härifrån nås det fräscha och helkaklade badrummet, med vita väggar och samma gråa klinker som i hallen. Badrummet är rymligt och utrustat med wc, handfat med kommod, spegel, dusch med glasvägg och tvättmaskin

Kontakta mäklaren vid intresse / möjlighet till förhandsvisning!

Varmt välkomna till denna välplanerade mini-2a på attraktiv adress och i stabil förening! Lägenheten erbjuder en optimal och halvöppen planlösning där man lyckats nyttja varenda kvadratmeter, vilket gör att lägenheten upplevs betydligt större än de faktiska kvadratmetrarna. Med tidstypisk charm från byggåret såsom generös takhöjd, stora fönsterpartier med djupa nischer och speglade dörrar i kombination med varsamt renoverade och fina ytskikt är detta ett hem att trivas i. Här bor du en halvtrappa upp i fastigheten med högt läge utan insyn, på en lugn gata med grönska utanför fönstren. Du välkomnas in i en öppen och trevlig hall med praktisk klinker och vitmålade väggar. Här finns goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i klädkammare. Härifrån nås det fräscha och helkaklade badrummet, med vita väggar och samma gråa klinker som i hallen. Badrummet är rymligt och utrustat med wc, handfat med kommod, spegel, dusch med glasvägg och tvättmaskin. Det stilfulla hörnköket erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpluckor och gott om arbetsyta på svart laminatbänkskiva. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn och mikro. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för såväl matgrupp som soffdel och tv-möbel. Sovrummet rymmer dubbelsäng och alla dina kläder i hel garderobsvägg. Till lägenheten disponeras dessutom ett källarförråd.

Brf Bojen 9 är en äkta bostadsrättsförening som består av 40 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en hyreslokal. Föreningens ekonomi är mycket god med låga månadsavgifter, en låg belåningsgrad om endast 4 070 kr/kvm enligt årsredovisningen 2022 och flera av de stora renoveringarna bakom sig. Fastigheten är uppförd 1935 och föreningen äger marken. I föreningen finns en tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. Det finns även cykelrum, hobbyrum och en bastu som kan nyttjas av de boende.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter med direkt närhet till vackra Mälaren. Detta är ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet och fastigheten är placerad precis intill Karlbergskanalen med en perfekt kombination av bad och båtliv med badbryggor, parkområde och promenadstråk direkt utanför porten. I kvarteren finns det bra butiker, populära restauranger, caféer, bageri, träningscenter, service och shopping. Lägenheten har ett fantastiskt läge ur kommunikationssynpunkt med bara några minuters promenad till både grön och blå T-banelinje samt endast någon minuts promenad till busshållplatser som trafikeras av stomlinjebussarna 1 och 4 samt ett flertal andra bussar.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 36 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 372 kr
Mäklare Kungsholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Enerigdeklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här