Holbergsgatan 90

En av Brommas bästa treor. Nionde våningen med utsikt över hela Stockholm. Måste upplevas på plats!

Kommande försäljning Bromma - Blackeberg Stockholm kommun

NY VISNING PÅ SÖNDAG. ACCEPTERAT PRIS! Tänk er att få ta hissen upp till översta våningen på 9 trappor och titta ut över hela Stockholms innerstad bort till Globen, Lovön och sedan Färingsö i horisonten. Och tänk sedan att få göra det varje dag, från er egen bostad, med den fantastiska utsikten från hela lägenheten och den stora balkongen i klockrent söderläge (kan glasas in). Resten av bostaden präglas bl.a. av nymålade ytskikt, stora fönsterpartier, öppen planlösning, fullutrustat och nymålat kök samt ett stort badrum med plats både för egna maskiner och badkar. Populär förening med eget garage och fint läge vid parken, högst uppe på toppen av hela Blackeberg. 1000 mbit/s fiber ingår i avgiften

NY VISNING PÅ SÖNDAG. ACCEPTERAT PRIS! Tänk er att få ta hissen upp till översta våningen på 9 trappor och titta ut över hela Stockholms innerstad bort till Globen, Lovön och sedan Färingsö i horisonten. Och tänk sedan att få göra det varje dag, från er egen bostad, med den fantastiska utsikten från hela lägenheten och den stora balkongen i klockrent söderläge (kan glasas in). Resten av bostaden präglas bl.a. av nymålade ytskikt, stora fönsterpartier, öppen planlösning, fullutrustat och nymålat kök samt ett stort badrum med plats både för egna maskiner och badkar. Populär förening med eget garage och fint läge vid parken, högst uppe på toppen av hela Blackeberg. 1000 mbit/s fiber ingår i avgiften. Missa inte chansen att få knipa en av Brommas absolut bäste treor, så hjärtligt välkomna på visningarna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl goda kommunikationer (20 minuter till centrala Stockholm med tunnelbanan) och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis vid vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat, glassbar, boulebanor samt grillkvällar med livemusik.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett klassiskt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, surdegsbageri FERM, butiker, apotek, bibliotek och biograf Kaskad med en underbar retrokänsla. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010 och har sedan dess sålt över 950 lägenheter här. Så ring mig om ni vill veta mer om den aktuella bostaden, föreningen eller om Blackeberg i stort. Jag kan allt om allt!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 900 000 kr 56 522 kr/kvm
Boarea 69 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 380 kr
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Stadgar
Energideklaration 2020-05-12 Holbergsgatan 90
Energideklaration 2020 Björnsonsgatan 58
Årsredovisning Brf Engelsmannen 4, 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här