Tallgatan 7B

Fin trea på populär adress i hjärtat av centrala Sundbyberg! Balkong i fritt och soligt västerläge!

Till salu Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

- LÅG AVGIFT!
- Balkong i fritt och lummigt läge med eftermiddag/kvällssol
- Två förråd ingår
- Välskött förening med stor grannsämja
- 3-4 minuter från kommunikationer, restauranger och service
- Mysig innergård med grillplats och pallkragar för odling

Varmt välkommen till denna ljusa 3:a i förening med mycket bra ekonomi. Här erbjuds det absolut bästa med generös takhöjd och stora fönsterpartier i två väderstreck. Helt enkelt ett boende att trivas i!

Det stilmedvetna köket med härligt solljus från morgon har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje. Köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all maskinell utrustning som kan önskas så som diskmaskin, spishäll, fläkt samt ugn och mikro i arbetsvänlig brösthöjd. Utrymme finns för matplats intill fönstret med plats för 4-6 personer kring bordet. Öppet och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och generösa ytor för familj och vänner att umgås. Härifrån nås även lägenhetens mysiga balkong med eftermiddag och kvällssol mot den grönskande och trevliga innergården! Nuvarande ägare har platsbyggt en soffa med inbyggd förvaring som kan dras ut till en solsäng, matchande hylla för vatten och drinkglas finns intill

- LÅG AVGIFT!
- Balkong i fritt och lummigt läge med eftermiddag/kvällssol
- Två förråd ingår
- Välskött förening med stor grannsämja
- 3-4 minuter från kommunikationer, restauranger och service
- Mysig innergård med grillplats och pallkragar för odling

Varmt välkommen till denna ljusa 3:a i förening med mycket bra ekonomi. Här erbjuds det absolut bästa med generös takhöjd och stora fönsterpartier i två väderstreck. Helt enkelt ett boende att trivas i!

Det stilmedvetna köket med härligt solljus från morgon har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje. Köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all maskinell utrustning som kan önskas så som diskmaskin, spishäll, fläkt samt ugn och mikro i arbetsvänlig brösthöjd. Utrymme finns för matplats intill fönstret med plats för 4-6 personer kring bordet. Öppet och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och generösa ytor för familj och vänner att umgås. Härifrån nås även lägenhetens mysiga balkong med eftermiddag och kvällssol mot den grönskande och trevliga innergården! Nuvarande ägare har platsbyggt en soffa med inbyggd förvaring som kan dras ut till en solsäng, matchande hylla för vatten och drinkglas finns intill. Två rejäla sovrum med gott om plats för säng samt bra förvaringsmöjligheter. Det större sovrummet har en vacker platsbyggd garderob som löper i full takhöjd kring sängen och optimerar klädförvaringen, det mindre sovrummet har en walk-in closet. Badrummet är helkaklat med dusch, förberett för tvättmaskin.

Denna trevliga trerummare har en hel del fina detaljer som som sätter extra guldkant på tillvaron. För att nämna några exempel: Skjutdörrar i orginal från byggåret, mot master bedroom, pardörrar i glas mellan sovrum och kök, fönsterbänkar i sten, generös takhöjd om 2,70 m, murat vinställ i kök och mycket mer! Bostaden har genomgående ljusbehandlade parkettgolv och målade väggar i harmoniska färger.

Föreningen har en gemensam tvättstuga där det är lätt att få tider. Cykelförråd samt barnvagnsrum finns i byggnaden. Solig innergård med grillplats för sommarfesten finns att utnyttja för föreningens medlemmar!

På 2-3 minuters promenad från porten nås det populära caféet "Volta" för den som önskar köpa hem frukost på lördagarna. Här öppnas snart ett creperi men i dagsläget finns också Mezefabriken, Babas Burger och brasseri Lavie. På Tallgatan bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer. Pendeltåg och T-bana tar er in till city på knappa 8 min respektive 12 min. Pendeltåget tar er även in till Odenplan på 6 min. I närheten går flertalet bussar och även tvärbanan. För den som behöver fylla på matskafferiet ligger Ica Maxi i Solna business park på 4-6 minuters promenadavstånd. För er som vill ta shoppingen till en högre nivå nås Bromma Blocks och Mall of Scandinavia på promenad eller cykelavstånd.

Kring Tallgatan ligger flera parker, grönområden och motionsslingor runt Råsta- och Lötsjön med fantastiskt utegym. Tornparken uppe vid vattentornet (4 minuters promenad) är en av Sundbybergs bästa lekplats. Längs Bällstaån finns Sundbybergs strandpromenad som tar er förbi Huvudsta ridhus, Karlbergs slott och vidare in till stan.
I området finns flertalet förskolor, bl a Ekorrens förskola mitt emot huset.

Välkommen!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 895 000 kr 65 267 kr/kvm
Boarea 75 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 802 kr
Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här