Huvudstagatan 3A

Unik gavellägenhet med terrass och balkong - Öppen planlösning och magiskt ljusinsläpp!

Kommande försäljning Solna C - Fristaden Solna kommun

Nu finns chansen att flytta in i denna magiska bostad med en terrass med vy mot grönskande Skytteholmsparken samt en stor balkong mot innergården. Detta gör att ni kan njuta av solen på förmiddagen, eftermiddagen samt kvällen tack vara placeringen på terrassen och balkongen. Här bor ni med högt, fritt läge på våning 6 med stora fönster partier i tre väderstreck som ger ljuset fritt spelrum. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum blir lägenhetens sociala mittpunkt, här tår man gärna och lagar mat medans gästerna sitter vid köksön och kollar ut över den härliga utsikten. Köket är stilrent inrett och här finns alla bekvämligheter och lite till för att göra matlagningen till ett rent nöje, förvara vinet i vinkylen för att få den perfekta temperaturen till middagen. Eller nyttja ismaskinen i kylen för extra kalla förfriskningar. Bostadens master bedroom har fönster i två väderstreck samt utgång till både terrass och balkong, här får man plats med en dubbelsäng och andra trivselmöbler

Nu finns chansen att flytta in i denna magiska bostad med en terrass med vy mot grönskande Skytteholmsparken samt en stor balkong mot innergården. Detta gör att ni kan njuta av solen på förmiddagen, eftermiddagen samt kvällen tack vara placeringen på terrassen och balkongen. Här bor ni med högt, fritt läge på våning 6 med stora fönster partier i tre väderstreck som ger ljuset fritt spelrum. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum blir lägenhetens sociala mittpunkt, här tår man gärna och lagar mat medans gästerna sitter vid köksön och kollar ut över den härliga utsikten. Köket är stilrent inrett och här finns alla bekvämligheter och lite till för att göra matlagningen till ett rent nöje, förvara vinet i vinkylen för att få den perfekta temperaturen till middagen. Eller nyttja ismaskinen i kylen för extra kalla förfriskningar. Bostadens master bedroom har fönster i två väderstreck samt utgång till både terrass och balkong, här får man plats med en dubbelsäng och andra trivselmöbler. Det mindre sovrummet är rymligt och rogivande. Lägenheten har två rymliga klädkammare, en mot det mindre sovrummet och en i hallen för att gömma undan ytterkläder. Badrummet är helkaklat utrustat med tvättmaskin/torktumlare.

- Vån 6 av 7
- Terrass längs med hela långsidan av lägenheten
- Fri från insyn
- Gavelläge
- Stor balkong mot innergård
- Stor klädkammare
- Möjlig 4a
- Hiss i huset
- Nuvarande ägare disponerar källarförråd.

Området
Området Fristaden ger verkligen själ för sitt namn, de vitputsade fasaderna ramar in området och stänger ute allt ljud från Solna torg och gatorna runt omkring. Arkitekten Staffan Read utgick från solen när han formade området så lägenheterna är ljusa och karaktäriseras av stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp. I området finns en föreningslokal som går att hyra för fest och det finns två tvättstugor. Garage finns med nedfart från busstorget och källarförråd till alla lägenheter.

Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa stund slås du av lugnet som råder på föreningens trivsamma innergård med rofylld atmosfär. Fristaden ligger granne med både Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 och 19.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland Friskis & Svettis, 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan.

Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Mall of Scandinavia ligger på kort gångavstånd från Fristaden. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX. På gångavstånd från bostaden finns Karolinska institutet.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Varmt välkomna att höra av er till ansvarig fastighetsmäklare!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 90 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 974 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Brf Torget-ÅR-2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här