Kyrkogatan 9

Gavelfyra i hjärtat av Sundbyberg med stor balkong i söderläge! Garage finns!

Kommande försäljning Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

Äntligen är en extremt välplanerad fyra på Sundbybergs gräddhylla vid Sundbybergs Kyrka och Tornparken äntligen till salu!

Här välkomnas ni in i ett påkostat hem med stilrena materialval för ett bekvämt och trivsamt boende! Stora fönsterpartier i gavelläge gör ljusflödet oslagbart. Köket är arbetsvänligt och modernt med all maskinell utrustning som kan önskas. Luckorna är lackerade i en klassisk vit nyans, beslag i rostfritt och bänkskiva i vitt gör köket tidlöst och elegant. Mellan vardagsrum och kök erbjuds en öppen planlösning med gott om plats för familj och vänner att umgås. Utrymme finns för såväl stor matgrupp som rejäl soffgrupp. Lägenheten erbjuder tre bra sovrum som samtliga är mycket generösa till ytan och har stort fönster vilket gör rummen ljusa. Från köket/vardagsrummet nås balkongen, här kan ni enkelt möblera med utemöbler och grill samt njuta av solen i ett rofyllt och tyst läge

Äntligen är en extremt välplanerad fyra på Sundbybergs gräddhylla vid Sundbybergs Kyrka och Tornparken äntligen till salu!

Här välkomnas ni in i ett påkostat hem med stilrena materialval för ett bekvämt och trivsamt boende! Stora fönsterpartier i gavelläge gör ljusflödet oslagbart. Köket är arbetsvänligt och modernt med all maskinell utrustning som kan önskas. Luckorna är lackerade i en klassisk vit nyans, beslag i rostfritt och bänkskiva i vitt gör köket tidlöst och elegant. Mellan vardagsrum och kök erbjuds en öppen planlösning med gott om plats för familj och vänner att umgås. Utrymme finns för såväl stor matgrupp som rejäl soffgrupp. Lägenheten erbjuder tre bra sovrum som samtliga är mycket generösa till ytan och har stort fönster vilket gör rummen ljusa. Från köket/vardagsrummet nås balkongen, här kan ni enkelt möblera med utemöbler och grill samt njuta av solen i ett rofyllt och tyst läge. Bostaden har ett stort och helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Separat gäst-wc finns också. Goda förvaringsutrymmen erbjuds i bostadens flera garderober samt en stor klädkammare som praktiskt nås från hallen.

Föreningen har flera gemensamma utrymmen som cykelförråd och barnvagnsrum. För de som önskar finns garageplatser med laddstolpar att hyra separat.

Här bor ni med ett lugnt läge ett stenkast från Sundbybergs vackra Vattentorn. I Tornparken finns härliga grönytor för picknick och promenader. En paus på populära Delibruket i vattentornet som sägs leverera småstadens godaste pizzor, är ett måste.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. På kort avstånd från lägenheten når du direkt buss 515 till Odenplan och på ca 50 meters avstånd från porten nås tunnelbanan (Sundbybergs centrum). Nere vid tunnelbanans andra ingång vid Landsvägen nås även pendeltåg, fjärrtåg, bussar och tvärbanan som knyter ihop Sundbyberg med Alvik och Solna.

På kort avstånd nås Signalfabriken och Sturegatans köpstråk med cafeer, butiker, gym och restauranger. Nere vid Tuletorget ligger Sats, Waynes coffeé, restauranger m.m.

Fina promenadstråk erbjuds runt Lötsjön samt Råstasjön som ligger endast en kort bit från lägenheten. Runt sjöarna är det mycket populärt att promenera, ta en joggingtur eller slå sig ner för en matbit på Gröna Stugan som ligger vackert belägen vid Lötsjön.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 89 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 932 kr
Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här