Bokbindarvägen 55, vån 5

Balkong i söderläge - Låg avgift - Nära buss & T-bana, lekplatser, skolor samt butiker!

Till salu Hägerstensåsen Stockholm kommun

Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

I ett trevligt 40-talshus återfinns denna högt belägna och välplanerade hörntrea med balkong i ett härligt och ostört söderläge. Här bor man med omkringliggande grönska i populärt område med närhet till simhall, lekplatser, närlivs, pizzeria, sushi och café/salladsbar invid Hägerstensåsens tunnelbana. Bostaden är i ett fint skick och karaktäriseras av 40-talsdetaljer såsom djupa fönsternischer av kolmårdsmarmor som matchas med ett hallgolv av samma sten, snygga detaljer i fönster och på element, en generös takhöjd samt ett genomgående fint parkettgolv. Tack vare fräscha ytskikt i sobra kulörer i kombination med fönster åt två väderstreck i hörnläge upplevs bostaden mycket luftig och ljus. Här bjuds man på ett rymligt och välutrustat kök med utrymme för en matplats, två ordentliga sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och förvaring, ett fräscht och helkaklat badrum samt ett rymligt vardagsrum. Härifrån når man även balkongen med goda möbleringsmöjligheter i ett härligt söderläge. Vidare finns gott om förvaring i platsbyggda garderober samt en rymlig klädkammare med ingång från hallen

Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

I ett trevligt 40-talshus återfinns denna högt belägna och välplanerade hörntrea med balkong i ett härligt och ostört söderläge. Här bor man med omkringliggande grönska i populärt område med närhet till simhall, lekplatser, närlivs, pizzeria, sushi och café/salladsbar invid Hägerstensåsens tunnelbana. Bostaden är i ett fint skick och karaktäriseras av 40-talsdetaljer såsom djupa fönsternischer av kolmårdsmarmor som matchas med ett hallgolv av samma sten, snygga detaljer i fönster och på element, en generös takhöjd samt ett genomgående fint parkettgolv. Tack vare fräscha ytskikt i sobra kulörer i kombination med fönster åt två väderstreck i hörnläge upplevs bostaden mycket luftig och ljus. Här bjuds man på ett rymligt och välutrustat kök med utrymme för en matplats, två ordentliga sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och förvaring, ett fräscht och helkaklat badrum samt ett rymligt vardagsrum. Härifrån når man även balkongen med goda möbleringsmöjligheter i ett härligt söderläge. Vidare finns gott om förvaring i platsbyggda garderober samt en rymlig klädkammare med ingång från hallen. För ytterligare förvaring finns både vinds- och källarförråd.

Välskött och trevlig förening om 29 bostäder som äger marken och har låga avgifter. Fyra av dessa lägenheter är hyresrätter och kan ses som en dold tillgång inför framtida försäljningar. I föreningen finns bland annat tvättstuga, hiss, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser samt takterrass.

Här bor man i ett lugnt område med kort promenad till tunnelbana, restauranger, service, matbutik, grönområden och promenadstråk. Närhet till såväl grönområden i Aspudden och runt Vinterviken som pulsen, restauranger och caféer i Midsommarkransen och runt Telefonplan. Med endast några få minuters promenad når man Hägerstensåsen eller Axelsbergs tunnelbanestation som tar dig in till T-centralen på ca 15 minuter och på Bäckvägen endast 1 minut bort går buss 147 som snabbt tar dig till Liljeholmen med alla tänkbara förbindelser. Väl där finner Liljeholmens galleria med ett stort utbud om 90 butiker samt med SATS, flera matbutiker så som fantastiska ICA Kvantum samt folktandvård och vårdcentral. Området bjuder även på härliga promenadstråk och ett stenkast bort ligger Vinterviken där badmöjligheter, café och marina finns. I närområdet finns även flera lekparker som bl.a. Svandammsparken, Aspuddsparken samt en populär 4H gård i Aspudden vilket gör området mycket barnvänligt. I området finner du smultronställen som bl.a. Krubb, Restaurang Landet, Bonne Femme stenugnsbageri, AB café, Sandwich, Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket. Förskolor finns det gott om och i området finns även skola. På nära avstånd finns även Västberga handel med stora Coop Forum, Rusta, apotek och Systembolaget.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 995 000 kr 61 462 kr/kvm
Boarea 65 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 578 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Ekonomisk Plan Brf Tryckarket 6
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här