Vasavägen 22, vån 2 av 2

Unik vindsvåning 48 m² + 16 m² bia - fri uthyrning & juridisk person godkänns!

Kommande försäljning Råsunda - Vasalund Solna kommun

VISNING 9 JUNI kl 13.15 - Låt oss stolt presentera denna unika vindsvåning med snedtak. Typisk vindskaraktär där charmen är påtaglig med synliga balkar, takfönster och spännande vinklar som andas hög kvalitet - både när det gäller material och disponibla ytor. Fönster i flera väderstreck släpper in bra med ljusinsläpp. Här är allt nytt och i snygg design med smarta förvaringslösningar och materialval, valda med omsorg. Japandi-inspirerad (japansk/skandinavisk) renovering med specialimporterade detaljer så som japansk träpanel och exklusiv sjögrästapet vilket ger ett lugnt och lyxigt intryck, ett alldeles eget Yasuragi. Den stora biarean om 16 kvm utgör faktiskt golvyta i lägenheten. Enligt mätreglerna så är all yta som har 190 cm högt till tak boarea

VISNING 9 JUNI kl 13.15 - Låt oss stolt presentera denna unika vindsvåning med snedtak. Typisk vindskaraktär där charmen är påtaglig med synliga balkar, takfönster och spännande vinklar som andas hög kvalitet - både när det gäller material och disponibla ytor. Fönster i flera väderstreck släpper in bra med ljusinsläpp. Här är allt nytt och i snygg design med smarta förvaringslösningar och materialval, valda med omsorg. Japandi-inspirerad (japansk/skandinavisk) renovering med specialimporterade detaljer så som japansk träpanel och exklusiv sjögrästapet vilket ger ett lugnt och lyxigt intryck, ett alldeles eget Yasuragi. Den stora biarean om 16 kvm utgör faktiskt golvyta i lägenheten. Enligt mätreglerna så är all yta som har 190 cm högt till tak boarea. Utöver den ytan får du mäta 60 cm extra in på ytan där det är mindre än 190 cm högt och räkna den ytan som boarea. Resterande yta blir biyta. Sammanfattningsvis så blir den upplevda ytan mycket större och man får massor av möblerbar, "gratis" golvyta.

Färgvalen möter varandra och skapar ett enhetligt intryck. Genomgående fina ytskikt samt två härliga sovrum med plats för säng samt arbetshörna eller ytterligare förvaring. I ett av sovrummen finns ett hemligt krypin för barn med lönndörr i en alldeles egen Narnia-garderob. Måste upplevas på plats.

Vidare bjuder bostaden på en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Detta skapar både känsla av rymd samt många möbleringsalternativ. Modernt kök med full maskinell utrustning. Goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter både i - över och underskåp. Platsbyggda och effektiva lösningar för förvaring och arbete för att maximera ytan under snedtak och i vinklar och vrår. Utrymme för matplats intill fönster. I anslutning till hallen ligger det stilrena badrummet med dusch och tvättpelare.

Ett boende för er som söker det där lilla extra. Ett unikt boende i en trevlig förening med fri uthyrning!

* Charmig vindsvåning med fönster i flera väderstreck
* Fri uthyrning
* Högt och fritt läge utan insyn. Trädtopparna hindrar insyn och man har fri sikt till Friends Arena och solnedgången
* Biarea om ca 16 kvm (se mätbevis)
* Smart och effektiv disponering
* Två bra sovrum
* Exklusivt inrett badrum med tvättpelare och takdusch
* Närhet till pendeltåg, T-bana, bussar och tvärbanan
* Promenadavstånd till Mall of Scandinavia samt Solna Centrum
* Fina promenadstråk vid Råstasjön och Hagaparken
* Smidigt att ta sig till motorvägen för den som bilpendlar

Råsunda karaktäriseras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess genuina charm. Här finner du det mesta, allt från nybakat bröd till heminredning i senaste design. Ett stenkast bort ligger Coop Vasalund som håller öppet till kl. 22 på kvällen. Vill man äta ute finns ett flertal restauranger och caféer längsmed Råsundavägen att välja mellan. Gudomligt fika och surdegsbröd i flera varianter finner du hos Du Bon Pain på Tottvägen eller varför inte besöka Cafe Kärven. En bit längre upp på Råsundavägen finner du Filmstaden, där ni kan njuta av nybakade våfflor i Portvaktsstugan innan ni besöker Råsundas egen SF-biograf på filmhistorisk mark. Knappa fem minuters promenad från bostaden finner ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett mycket gott shoppingutbud, god service, massvis med spännande restauranger och caféer samt IMAX-biograf. Intill ligger Friends Arena, Sveriges nationalarena för fotboll och AIK:s hemmaplan. Arenan är även värd för ett flertal evenemang såsom konserter med världsartister, ArenaRun, Monster Jam och Sweden International Horse Show. Önskar ni en lugnare upplevelse är ni välkomna till Solna Centrum som inrymmer ett generöst utbud butiker och service, bland annat bibliotek, knappt tio minuters promenad från bostaden.

Kommunikationerna är mycket goda. Solna station ligger en kort promenad från bostaden. Därifrån går pendeltåg till bl.a. Odenplan, Stockholm City, Arlanda och Uppsala samt tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla med möjlighet att åka direkt till bl.a. Globen, shoppinghangarerna i Bromma och fjärrtågen från Sundbyberg station. Tunnelbanans blåa linje finns också på gångavstånd (Solna Centrum eller Näckrosen), och nya gula linjen planeras att gå från innerstan till Hagalund och Arenastaden. Dessutom stannar buss 515 nästan precis utanför porten som tar er mellan Odenplan och Sundbybergs station. Detsamma gäller för buss 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus). Övriga bussar som avgår i närheten är buss 505, 70, 156 och 176/177. Det går smidigt att ta sig ut med bil på E4:an och E18.

I närområdet finns flera gym, såsom SATS i Mall of Scandinavia och Friskis & Svettis i Solna Centrum. I närheten av bostaden finner ni Vasalundshallen med gym och simhall. Råstasjön ligger ett par minuters promenad bort med lummiga gröna promenadstråk, fina motionsslingor och rackethall. Vid rätt väderförhållanden är det dessutom möjligt att vintertid åka långfärdsskridskor eller skidor på sjön. Större grönområden hittar ni i Hagaparken där ni under sommaren kan ta ett dopp i Brunnsviken, besöka Fjärilshuset och Ulriksdals Slottsträdgård. Ursviks stora naturområde på andra sidan E18 är perfekt för dig som gillar terränglöpning och skidåkning.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 500 000 kr 72 917 kr/kvm
Boarea 48 kvm
Antal rum 3 rum
Biarea 16 kvm
Avgift
4 773 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Revisionsberättelse 2022
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här