Högmoravägen 35E

Nyproduktion med inflyt redan i december!

Till salu Högmora Huddinge kommun

Välkommen till Högmoravägen 35E ! I detta moderna hem om total golvyta på 125 kvm förverkligas drömmen om att bo i en villaidyll utan att gå miste om allt gott Huddinge har att erbjuda. Ett genomtänkt boende med hög standard - en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet.

Här slås du direkt av fastighetens härliga atmosfär. Ett ljust och luftigt boende där vardagsrum och kök samsas i öppen planlösning med stora fönsterpartier och fönster i tre väderstreck. Smakfulla färgval, ekparkett, generös takhöjd och genomgående påkostade materialval. Kök i vinkel, modernt utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Lättmöblerad boyta som inbjuder till att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni bostadens otroliga utemiljö där varenda kvadratmeter utnyttjats på ett optimalt sätt för att skapa en rofylld oas med plats för både lek och avkoppling

Välkommen till Högmoravägen 35E ! I detta moderna hem om total golvyta på 125 kvm förverkligas drömmen om att bo i en villaidyll utan att gå miste om allt gott Huddinge har att erbjuda. Ett genomtänkt boende med hög standard - en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet.

Här slås du direkt av fastighetens härliga atmosfär. Ett ljust och luftigt boende där vardagsrum och kök samsas i öppen planlösning med stora fönsterpartier och fönster i tre väderstreck. Smakfulla färgval, ekparkett, generös takhöjd och genomgående påkostade materialval. Kök i vinkel, modernt utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Lättmöblerad boyta som inbjuder till att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni bostadens otroliga utemiljö där varenda kvadratmeter utnyttjats på ett optimalt sätt för att skapa en rofylld oas med plats för både lek och avkoppling. Här finns allt, gräsmatta, stor trädäckad altan.

Vidare har fastigheten tre till fyra härligt ljusa sovrum med bra förvaringsutrymmen. Samtliga rum har plats för säng, förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Två mycket stilrena badrum, med allt man kan önska sig och lite till. Vattenburen golvvärme över hela entréplan samt radiatorer på övervåningen. Detta boende är verkligen något utöver det vanliga.


Varmt välkomna på visning!


Natursköna Högmora är perfekt för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden och naturupplevelser. Här förenas lantidyll med modern villastad och barnen växer upp med mängder av lekkamrater i grannhusen och närheten till flera fina natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske. Vintertid finns skidspår i Orlångens naturreservat.

I närområdet finns även populära Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare samt preparerade skidspår vintertid. I Stuvsta ligger ett flertal förskolor och skolor upp til åk 9. Även i Snättringe och Huddinge finns flera grundskolor och gymnasium. Från Ågestavägen går buss 742 mot anslutande pendeltåg i Huddinge eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 9 min.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 69 kvm
Antal rum 5 rum
Biarea 56 kvm
Avgift
4 736 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här