Floragatan 21

Insynsskyddad vindsvåning om 113 utsökta kvm med fantastisk balkong!

Till salu Vasastaden Västerås kommun

- Nyrenoverad vindsvåning med ostört läge
- Stor balkong med utsikt över lummiga innergården
- Eftersökt läge
- Populär förening med god ekonomi & låga avgifter

Varmt välkomna till denna rymliga trea på eftertraktade Floragatan och Vasastans mysigaste innergård. Här bor du om hela 113 kvadratmeter som renoverats med en fingertoppskänsla man sällan stöter på. Högst upp i huset ligger denna pärla avskilt från grannarna med gavelläge och ljusinsläpp från tre väderstreck. Bostaden karaktäriseras av stora öppna ytor, harmoniserande kulörer och genomgående hög finish. Det nyrenoverat köket erbjuder goda arbetsytor och gott om förvaring. Härifrån nås via dubbeldörrar den inbjudande balkongen som rymmer såväl middagar som lapande av sol i utmärkt sydvästläge. Det rymliga allrummet erbjuder stora ytor för möblemang och matplats intill fönsterparti

- Nyrenoverad vindsvåning med ostört läge
- Stor balkong med utsikt över lummiga innergården
- Eftersökt läge
- Populär förening med god ekonomi & låga avgifter

Varmt välkomna till denna rymliga trea på eftertraktade Floragatan och Vasastans mysigaste innergård. Här bor du om hela 113 kvadratmeter som renoverats med en fingertoppskänsla man sällan stöter på. Högst upp i huset ligger denna pärla avskilt från grannarna med gavelläge och ljusinsläpp från tre väderstreck. Bostaden karaktäriseras av stora öppna ytor, harmoniserande kulörer och genomgående hög finish. Det nyrenoverat köket erbjuder goda arbetsytor och gott om förvaring. Härifrån nås via dubbeldörrar den inbjudande balkongen som rymmer såväl middagar som lapande av sol i utmärkt sydvästläge. Det rymliga allrummet erbjuder stora ytor för möblemang och matplats intill fönsterparti. Badrummet håller god standard med kakel, klinker med golvvärme, tvättmöjligheter samt naturligt ljus via takfönster. Förvaring finns det gott om, särskilt i entrén där det döljs en stor kattvind bakom platsbyggd hylla.

Lägenheten är belägen i populära Vasastaden med gångavstånd till Västerås city, Mälaren och Djäkneberget med alla dess grönskande promenadstråk. Bo i en förening med trevligt grannskap och god ekonomi som speglas i den låga månadsavgiften. Missa inte chansen att förvärva denna trivsamma pärla i ostört läge, ett boende att längta hem till!

Hjärtligt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 3 200 000 kr
28 319 kr/kvm
Pris 3 495 000 kr 30 929 kr/kvm
Boarea 113 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 392 kr
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här