Rindögatan 25, 2tr

Ljus och välplanerad minitvåa med balkong! Skuldfri förening!

Till salu Östermalm Gärdet Stockholm kommun

Välkommen till en optimalt planerad minitvåa med fina funkisdetaljer och en balkong i soligt läge bland grönskande trädtoppar. Här bor du i en skuldfri förening med låga avgifter och alla stora renoveringar gjorda. Optimalt läge nära T-bana Gärdet, bussar, ICA och restauranger.

Planlösningen är väl genomtänkt och yteffektiv. Påtaglig rymd med generös takhöjd och fint ljusinsläpp från stora fönster. I hallen finns en fin kolmårdsmarmor på golvet och vardagsrummet har en vacker fiskbensparkett. Vardagsrummet kan med enkelhet möbleras med en soffgrupp, matbord samt arbetshörna. Ordentligt kök i delvis öppen planlösning med en avgränsande köksö

Välkommen till en optimalt planerad minitvåa med fina funkisdetaljer och en balkong i soligt läge bland grönskande trädtoppar. Här bor du i en skuldfri förening med låga avgifter och alla stora renoveringar gjorda. Optimalt läge nära T-bana Gärdet, bussar, ICA och restauranger.

Planlösningen är väl genomtänkt och yteffektiv. Påtaglig rymd med generös takhöjd och fint ljusinsläpp från stora fönster. I hallen finns en fin kolmårdsmarmor på golvet och vardagsrummet har en vacker fiskbensparkett. Vardagsrummet kan med enkelhet möbleras med en soffgrupp, matbord samt arbetshörna. Ordentligt kök i delvis öppen planlösning med en avgränsande köksö. Köket är fullt utrustat med en integrerad kyl och frys, diskmaskin, gashäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt kolfilterfläkt.

Det charmiga sovrummet intill har ett stort fönster med lummig utsikt och god plats för en större säng. Stambytt badrum med ljust kakel och klinker inrett med dusch, tvättmaskin, wc, handfat, spegelskåp samt handdukstork.

Lägenheten har gott om förvaringsutrymme i form av en inbyggd garderob samt en stor klädkammare i hallen. Här finns även bra yta för en arbetshörna eller en garderobsvägg för de som önskar ytterligare förvaring.

Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd.

Skuldfri förening med ca 2-3 miljoner i kassan. Föreningen har nyligen sålt en av hyresrätterna och har de stora renoveringarna bakom sig. I föreningen finns cykelförråd, 2 tvättstugor med onlinebokning, barnvagnsrum, grovsoprum och källar- samt vindsförråd. Föreningen har även en gemensam takterrass.

Rindögatan är en lugn kullerstensgata med vackra funkishus bland lummiga och grönskande ytor. Trots det är området levande med restauranger och små butiker samt utmärkta kommunikationer med t-bana Gärdet och buss 1 & 54 runt knuten.

Det är en kort promenad genom Tessinparken för att komma till Östermalm och Fältöversten. Inom gångavstånd är Gärdesängarna och Lill-Jansskogen belägna med utmärkta motionsspår. En liten bit bort hittar du SATS Gärdet, Friskis & Svettis samt även ett utomhusgym.

Badrummet är stambytt inrett med ljusa färger fullt utrustat med dusch, handukstork, handfat samt spegel. Lägenheten har gott om förvaringsutrymme i form av en inbyggd garderob samt en stor klädkammare. Här finns även bra yta för en arbetshörna med skrivbord.

Rindögatan är en lugn gata med kullerstenar och vackra funkishus bland lummiga ytor med grönska och höga träd. Trots det är området levande med restauranger och små butiker. I området finns en thairestaurang, sushi, ICA, pizzeria, café, kemtvätt och frisörsalong. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana Gärdet, buss 62 samt buss 1 ett stenkast från porten.

Vid Karlaplan finner du Fältöversten, ett mycket välsorterat shoppingcenter som rymmer alltifrån Ica och Sabis till systembolag, apotek, restauranger och klädbutiker.

Inom gångavstånd ligger Gärdesängarna och Lill-Jansskogen med utmärkta motionsspår. Här har du närhet till Tessinparken, Kampementsbadet och Djurgården.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 3 650 000 kr
97 074 kr/kvm
Pris 3 495 000 kr 92 952 kr/kvm
Boarea 37,6 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
1 718 kr
Mäklare Norra Djurgårdsstaden

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Stadgar2017
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här