Lövboåsvägen 8

Topprenoverad vindsvåning i gavelläge med avskild balkong

Kommande försäljning Lövboås Hallstahammar kommun

Varmt välkomna till denna fantastiska vindsvåning där bostaden med varsam hand renoverats för att skapa en av Hallstahammars troligtvis finaste bostadsrätter. På omåttlig populära Lövboås, beläget ogenerat och ostört högst upp i huset med gavelläge välkomnas ni in till generös hall med gott om plats för avhängning, genomgående ljusa golv och väggar i grå kulör skapar en rogivande känsla i hela bostaden. Här finner ni renoverat och fullutrustat kök med integrerade vitvaror samt plats för matbord intill fönster. Magnifikt vardagsrum med snedtak och stora fönsterpartier vilket skapar karaktär och fantastiskt ljusflöde, här finns plats för flertalet olika möbleringsalternativ så som matsalsbord, skrivbordshörna och generös soffa, här finns även utgång till balkong i avskilt läge. Intilliggande återfinns generöst och rogivande sovrum med platsbyggd garderob. Badrummet erbjuder wc, kommod med ovansittande spegel och takfönster samt takdusch med duschväggar och tvättmaskin. Förvaring finns via klädkammare i hallen samt kattvindar, utöver detta ett tillhörande förråd i källaren

Varmt välkomna till denna fantastiska vindsvåning där bostaden med varsam hand renoverats för att skapa en av Hallstahammars troligtvis finaste bostadsrätter. På omåttlig populära Lövboås, beläget ogenerat och ostört högst upp i huset med gavelläge välkomnas ni in till generös hall med gott om plats för avhängning, genomgående ljusa golv och väggar i grå kulör skapar en rogivande känsla i hela bostaden. Här finner ni renoverat och fullutrustat kök med integrerade vitvaror samt plats för matbord intill fönster. Magnifikt vardagsrum med snedtak och stora fönsterpartier vilket skapar karaktär och fantastiskt ljusflöde, här finns plats för flertalet olika möbleringsalternativ så som matsalsbord, skrivbordshörna och generös soffa, här finns även utgång till balkong i avskilt läge. Intilliggande återfinns generöst och rogivande sovrum med platsbyggd garderob. Badrummet erbjuder wc, kommod med ovansittande spegel och takfönster samt takdusch med duschväggar och tvättmaskin. Förvaring finns via klädkammare i hallen samt kattvindar, utöver detta ett tillhörande förråd i källaren.

Denna bostad på Lövboåsvägen 8 är helt enkelt en pärla. Här förenas en fantastisk charm, välbevarade detaljer och en uppdaterad interiör för en komplett upplevelse. Lövboås är ett mycket omtyckt område och bostaden är belägen i mysigt villakvarter, Här bor Ni en kort promenad bort från både livsmedelsaffärer, restauranger, vårdcentral, skolor, förskolor och rogivande promenadstråk, allmänna kommunikationer och buss 511 som tar er direkt till Västerås City. Bo i Hallstahammars hjärta med allt du behöver ett stenkast bort.

En bostad som måste upplevas, varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 62 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 321 kr
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här