Nackagatan 27

Välplanerat 55-plus boende invid Hammarby kanal!

Till salu Södermalm - Katarina Sofia Stockholm kommun

55+ boende, där minst en av er nått åldern 55. Varmt välkommen till denna välplanerade och hemtrevliga 3:a eller möjliga 4:a med härlig uteplats med insynsskyddat läge precis vid Mandelparken och Hammarbykanalen, med trivsam utsikt så man kan njuta av kanalens rika båtliv utanför.

Lägenheten är i behov av renovering av ytskikten. Badrum och kök är i gott skick. Rymligt och ljust vardagsrum med flertalet fönster, vilket ger ett otroligt härligt ljusinsläpp och Mandelparkens grönska utanför. Kök från Ballingslöv med mycket förvaringsutrymmen och arbetsyta, fullt utrustat med ugn, mikro, kyl, frys, induktionshäll och diskmaskin. Öppen och trevlig planlösning med god plats för stort köksbord och vardagsrumsmöblering. En stor uteplats placerad ut mot grönskan och Mandelparken

55+ boende, där minst en av er nått åldern 55. Varmt välkommen till denna välplanerade och hemtrevliga 3:a eller möjliga 4:a med härlig uteplats med insynsskyddat läge precis vid Mandelparken och Hammarbykanalen, med trivsam utsikt så man kan njuta av kanalens rika båtliv utanför.

Lägenheten är i behov av renovering av ytskikten. Badrum och kök är i gott skick. Rymligt och ljust vardagsrum med flertalet fönster, vilket ger ett otroligt härligt ljusinsläpp och Mandelparkens grönska utanför. Kök från Ballingslöv med mycket förvaringsutrymmen och arbetsyta, fullt utrustat med ugn, mikro, kyl, frys, induktionshäll och diskmaskin. Öppen och trevlig planlösning med god plats för stort köksbord och vardagsrumsmöblering. En stor uteplats placerad ut mot grönskan och Mandelparken. Den generösa uteplatsen, som är i två nivåer med plats för odlingsmöjligheter, ligger skyddad från insyn med buskar och äppelträd runt om. Två välplanerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet går enkelt att dela av om behov av en 4:a finns. Vid det stora sovrummet finns också en uteplats där man kan njuta av solen under större delen av dagen. Helkaklat badrum med dusch, wc och väggskåp. Gäst-wc med tvättmaskin, arbetsbänk samt väggskåp. Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt förvaring i garderober. Förrådsrum med ingång från hallen finns, samt ett extra förråd i källaren.

Från lägenheten har du en mycket trevlig utsikt mot Hammarby kanal och Mandelparken. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin bostad som passar utmärkt för den som precis sålt sin villa eller för den som drömmer om ett boende som har det där lilla extra! Här bor du i en populär och välskött förening som erbjuder många bekvämligheter för sina boende, så som tvättstuga, grovtvättstuga, bastu, återvinningsrum, samlingslokal, hobbyrum, övernattningslägenhet, samt ett cykelförråd. Föreningen har dessutom 16 garageplatser, varav 6 är laddplatser för elbilar.

Området kring Nackagatan har en härlig kombination av grönska, vatten och innerstadskänsla. Med vackra Vitabergsparken alldeles intill finns både lummighet och klassiska söderkåkar inpå knuten. Promenadstråket längs med kajkanten nedanför föreningens fastighet vid Hammarby sjö är fantastiskt vackert och inbjuder till jogging- och cykelturer. På andra sidan Danvikstullsbron ligger Nacka med härlig natur och flera promenadstråk längs kajen vid Saltsjön och i Nackareservatet. Samtidigt har man inom tio minuters promenad från Alsnögatan tillgång till Söders stora utbud av restauranger och kaféer med Skånegatan och Nytorget som fokus. På närliggande Bondegatan finns en stor Coop-butik.

Hela området är på frammarsch med nya bostäder och butikslokaler. Här finns mycket goda kommunikationsmöjligheter i form av flera olika bussförbindelser, bland annat busslinje 2 som tar dig till Slussen vidare mot Norrtull, samt buss 66 som tar dig Medborgarplatsen och vidare till Reimersholme. Även kommunikation via båt finns att tillgå, där du tar dig till Hammarby sjöstad på ca 5 minuter och Nybrokajen på ca 25 minuter. På sikt kommer även den nya tunnelbanelinjen mellan Nacka och Kungsträdgården att finnas i närheten. Samtliga Nacka/Värmdöbussar och busslinje 53 har hållplats vid Londonviadukten några minuters gångväg bort.

Verkligen en lägenhet som måste upplevas på plats, välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 7 000 000 kr 66 667 kr/kvm
Boarea 105 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
6 150 kr
Mäklare Södermalm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här